Afbeelding
Foto: hetty'sfotografie

Elfjes en ridders komen tot leven op Imaginarium

Evenement

TYTSTJERK - Laat de beslommeringen van het dagelijkse leven achter je, de verwondering kan beginnen. Pak de auto, je fiets, de benewagen en begeef je op weg naar park Vijverburg in Tytsjerk. Dit Hemelvaart weekend wordt het park omgetoverd tot een plek waar je ridders, elfen, jonkvrouwen, trollen, dwergen en tovenaars kunt ontmoeten. Dit jaar met het thema: Forest of Freedom.

De tijd voor magische belevenissen staat op het punt om los te barsten. Eerder in het jaar dan de vorige edities, namelijk 26, 27 en 28 mei van 11.00 tot 23.00.  Er voor iedereen wat te zien, te doen en te beleven. Van de allerjongsten binnen het gezin tot aan de oudsten, aan iedereen is gedacht. Geniet van een dag bomvol muziek en entertainment verspreid over het hele park. Zo zullen onder andere Baldrs Draumar, Piter Wilkens en Datura hun kunsten vertonen op een van de twee podia. Schuif aan in een viking dorp en laat je onderdompelen in de tijden van het verleden. Daag je vrienden uit voor een wedstrijdje Archery Tag, laat papa met bijlen gooien (of laat mama zien dat ze het beter kan). Of vlieg op grote hoogte met een Zip-Line over de grote vijver! 


Bijschrift - Credit

Dwaal langs de vele verschillende kraampjes om nieuwe schatten te vinden tussen al het bijzondere koopwaar. Kom een kijkje nemen op het schrijversplein. Hier kun je meedoen aan verschillende workshops of behaaglijk aanschuiven bij een voorlees sessie. Ga voor een heerlijk verfrissend drankje of eet je rond op de Food Court. Vanaf het terras hou je een oogje in het zeil tijdens het klimmen en klauteren van je kinderen op een van de klimtoestellen, terwijl andere bezoekers langslopen in de meest prachtige (zelfgemaakte) creaties. Oftewel een heerlijke mogelijkheid voor een ontspannen dagje uit met het hele gezin. Gewoon elkaar ontmoeten en het gevoel van knusse verbondenheid ervaren in een betoverende omgeving.  

Nieuwsgierig geworden? Vergeet dan je tickets niet en kom dit Hemelvaart weekend langs voor een dag vol magische belevenissen. 

Voor meer informatie en tickets: www.imaginarium-festival.nl Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis! 

Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 55 minuten geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 12 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 14 uur geleden
Pelle Schlichting (links) en Evert Stellingwerf (rechts)
Officiële opening van eerste snellaadplein in Leeuwarden voor elektrische trucks en bedrijfswagens Duurzaamheid 17 uur geleden
Afbeelding
De trap schilderen? Ga aan de slag met Sikkens trapverf Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Chantal Jager (20) staat voor de tweede keer op rij in de finale van Miss Beauty of Friesland Persoonlijke verhalen 20 uur geleden
Afbeelding
Ontwikkelkader Spoordok: Stadsterp van de toekomst! Politiek 22 uur geleden
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00