Afbeelding
Foto: hetty'sfotografie

Elfjes en ridders komen tot leven op Imaginarium

Evenement

TYTSTJERK - Laat de beslommeringen van het dagelijkse leven achter je, de verwondering kan beginnen. Pak de auto, je fiets, de benewagen en begeef je op weg naar park Vijverburg in Tytsjerk. Dit Hemelvaart weekend wordt het park omgetoverd tot een plek waar je ridders, elfen, jonkvrouwen, trollen, dwergen en tovenaars kunt ontmoeten. Dit jaar met het thema: Forest of Freedom.

De tijd voor magische belevenissen staat op het punt om los te barsten. Eerder in het jaar dan de vorige edities, namelijk 26, 27 en 28 mei van 11.00 tot 23.00.  Er voor iedereen wat te zien, te doen en te beleven. Van de allerjongsten binnen het gezin tot aan de oudsten, aan iedereen is gedacht. Geniet van een dag bomvol muziek en entertainment verspreid over het hele park. Zo zullen onder andere Baldrs Draumar, Piter Wilkens en Datura hun kunsten vertonen op een van de twee podia. Schuif aan in een viking dorp en laat je onderdompelen in de tijden van het verleden. Daag je vrienden uit voor een wedstrijdje Archery Tag, laat papa met bijlen gooien (of laat mama zien dat ze het beter kan). Of vlieg op grote hoogte met een Zip-Line over de grote vijver! 


Bijschrift - Credit

Dwaal langs de vele verschillende kraampjes om nieuwe schatten te vinden tussen al het bijzondere koopwaar. Kom een kijkje nemen op het schrijversplein. Hier kun je meedoen aan verschillende workshops of behaaglijk aanschuiven bij een voorlees sessie. Ga voor een heerlijk verfrissend drankje of eet je rond op de Food Court. Vanaf het terras hou je een oogje in het zeil tijdens het klimmen en klauteren van je kinderen op een van de klimtoestellen, terwijl andere bezoekers langslopen in de meest prachtige (zelfgemaakte) creaties. Oftewel een heerlijke mogelijkheid voor een ontspannen dagje uit met het hele gezin. Gewoon elkaar ontmoeten en het gevoel van knusse verbondenheid ervaren in een betoverende omgeving.  

Nieuwsgierig geworden? Vergeet dan je tickets niet en kom dit Hemelvaart weekend langs voor een dag vol magische belevenissen. 

Voor meer informatie en tickets: www.imaginarium-festival.nl Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis! 

Afbeelding
Vraag vóór 1 september 2022 je huur- of zorgtoeslag over 2021 aan Financieel 36 minuten geleden
Afbeelding
Visles op It Twaluk Leeuwarden Educatie 2 uur geleden
Afbeelding
Grote, maar toch kleine veranderingen bij Oogwereld Vellinga: “nog meer tijd voor onze klanten” Zakelijk 4 uur geleden
Afbeelding
Wie worden de Olympische helden van de Toekomst Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Oudere man gewond door val van elektrische fiets in Leeuwarden Politie 20 uur geleden
Afbeelding
Basisscholen springen zich gezond tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd Educatie 21 uur geleden
Afbeelding
Taxatiemiddag in het Post-Plaza Hotel in Leeuwarden Algemeen gisteren
Afbeelding
Jonge Nederlandse slachtoffers criminele uitbuiting witte vlek in aanpak ondermijning Politie 30 jun, 10:00