Gerlof en Femke winnen 679.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht
Gerlof en Femke winnen 679.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht Foto: Amy van Leiden

Gerlof (40) uit Burgum zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 679.000 euro

Algemeen

BURGUM - Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Gerlof (40) uit Burgum. Winston Gerschtanowitz mocht Gerlof verrassen met 679.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Ivo uit Marum won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien. Het is niet de eerste keer dat er een winnaar uit Burgum komt. In de vierde aflevering van vorig seizoen won studiofinalist Jan Jurjen uit Burgum 325.000 euro. 

Toen Winston voor de deur stond om Gerlof te verrassen deed zijn vrouw Femke verbaasd open. Gerlof en Femke stonden op het punt om naar bed te gaan dus waren niet naar Miljoenenjacht aan het kijken. Gerlof is sociaal werker en zijn vrouw werkt ook in de zorg. Ze vinden het beiden belangrijk om mensen te helpen. Ook hebben ze twee kinderen van vijf en acht. Op de vraag of ze nog wensen hebben antwoordde Femke: ‘’We willen heel graag het huis verbouwen, dit is nog niet gelukt omdat we de financiën er nog niet voor hebben.’’ Toen Winston onthulde dat ze maar liefst 679.000 euro hebben gewonnen waren ze sprakeloos. Femke reageerde: ‘’Nee! Nee echt? Ik moet dit echt even laten bezinken.’’ 

Ook buren uit Burgum winnen mee 

Gerlof ontvangt dit geldbedrag omdat Ivo uit Marum dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Gerlof uit Burgum was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 9251 NJ (De Bjirk) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 22 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 22.633 euro tot 113.166 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. 

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

 In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen. ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 1 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 9 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 15 uur geleden
Afbeelding
Ventileren essentieel om gezond energie te besparen Duurzaamheid 2 dec., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
De Slachte-trein van Arriva brengt de Slachtemarathon 2024 in beweging Algemeen 1 dec., 18:00
Afbeelding
Geldmaat opent Geldmaatwinkel in Leeuwarden Financieel 1 dec., 15:00
Afbeelding
Overval op tankstation Shell in Leeuwarden 112-Nieuws 1 dec., 13:40
Afbeelding
“Beleef een levensechte game bij House of VR!" Zakelijk 1 dec., 12:00