Pergola met zonwering - EG Photography
Pergola met zonwering - EG Photography Foto: Emma Groenenboom

Drie redenen om te kiezen voor een pergola in de tuin

Wonen

FRIESLAND - Ben je op zoek naar een manier om je tuin een mooie invulling te geven? Er zijn genoeg mogelijkheden: van een groot grasveld of een terras tot een creatieve ruimte met veel bloemen en planten. Wat dacht je van een mooie pergola in de tuin? 

Met de perfecte zonwering zoals zonneschermen kies je voor bescherming tegen de zon en creëer je een heerlijke plek waar je volop kunt ontspannen. Meer redenen weten waarom een pergola in de tuin een goed idee is? Lees snel verder!

1: Een pergola is goed betaalbaar

Het hoeft helemaal niet veel geld te kosten om een pergola te plaatsen. En ook wanneer je kiest voor betaalbare pergola zonwering ben je verzekerd van lage kosten. Een pergola is ook met een lager budget heel goed haalbaar. Zo kun je zelf de pergola in elkaar zetten of kiezen voor een kant-en-klaar model. Een overkapping is verkrijgbaar in heel veel soorten en maten: het is daardoor goed mogelijk om binnen je budget te blijven. Een pergola zorgt voor meer sfeer in de tuin!

2: Ideale ontspan plek in de tuin

Met een pergola kies je voor de perfecte relax-plek in de tuin. Zet hier mooie tuinmeubelen neer en maak het af met mooie zonneschermen of een schaduwdoek: je creëert meteen sfeer en een heerlijk plekje waar je volop geniet in het voorjaar en de zomer. En wanneer je kiest voor mooie decoratie met klimplanten en gezellige kussens heb je heel snel een sfeervolle plek gecreëerd wat de favoriete spot wordt van iedereen in huis! En omdat je heel makkelijk online goede zonwering koopt, ben je verzekerd van optimale schaduw. Van screens tot doeken: je vindt het online. 

3: Creëer diepte met een pergola

Een pergola is een leuke manier om je tuin meer diepte te geven. De pergola kan een doorgang vormen naar diverse delen in een tuin: zo doorbreek je de zichtlijn en creëer je een speels effect. De pergola zorgt er daarnaast ook voor dat een tuin groter lijkt. En omdat het plaatsen van een overkapping heel makkelijk en snel zelf geregeld is, kost het helemaal niet veel tijd om voor een groots resultaat te zorgen. Je kunt een pergola overal in de tuin plaatsen: ontdek de mogelijkheden en kies voor nog meer sfeer in jouw tuin!

Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 1 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur 3 uur geleden
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek 17 uur geleden
Afbeelding
Woning aan Uiterdijksterweg gesloten vanwege vondst hennepkwekerij 112-Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Meer ruimte voor wandelen, fietsen en leefkwaliteit in de openbare ruimte Natuur 23 uur geleden
Afbeelding
Zwerfafval beloningsprogramma Schoon Belonen Leeuwarden van start Natuur gisteren
Afbeelding
Play-Offs verder uit zicht voor SC Cambuur, na nieuwe nederlaag tegen Jong Ajax Sport 16 apr, 10:17
Afbeelding
In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva Algemeen 15 apr, 14:00