Afbeelding

Koston Noord: uw partner op het gebied van woningsisolatie

Zakelijk

ZWEINS - Met 46 jaar expertise mag Koston Noord zich zeker specialist in woningisolatie noemen. Voor spouw-, vloer- en dakisolatie kunt u bij ons terecht voor een goed advies. Daarnaast isoleren wij ook veel houtskeletconstructies zoals wanden en plafonds. Wij werken met verschillende materialen zoals Eps (piepschuim)bolletjes, minerale wol en Cellulose.

Door continu tezamen met onze leveranciers te innoveren in producten en machines, kunnen wij het beste aanbieden op het gebied van woningisolatie voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. De Termoparels® HR++ zijn gemaakt van polystyreen en zijn ontwikkeld inde vorm van een bolletje. Deze bolletjes zijn omgeven met een klein beetje latex waar zij aan blijven zitten. Dankzij de bolvormigheid van deze parels verliest de spouwmuur haarfuncties niet en kan deze nog steeds regenwater en damp afvoeren.

U bespaart het meest via uw spouwmuren

Het isoleren van uw spouwmuren is een ‘quick win’, de warmte in uw woning gaat namelijk grotendeels verloren via deze muren. Dankzij spouwmuurisolatie met deeps-parels kunt snel veel geld en energie besparen. Zo draagt u niet alleen bij aaneen beter milieu, maar zorgt u ook voor een lagere energierekening. De isolatieparels worden eenvoudig vanaf de buitenkant in spouwmuren geblazen, hierdoor wordt uw spouwmuur volledig opgevuld met parels die warmteverlies tegengaan. Bij de gemiddelde woning wordt zo’n 9 kubieke meter aardgas per m² muuroppervlak bespaard. Deze cijfers zijn indicatief en afhankelijk van het stookpatroon van u als bewoner.

De kosten van spouwmuurisolatie

De kosten van spouwmuurisolatie met de eps-parels verschillen per woning, desondanks is een investering in spouwmuurisolatie relatief laag. Bij een woning meteen gemiddeld stookgedrag verdient u de investering binnen 2 tot 3 jaar terug. Wilt u weten wat de kosten voor uw woning zijn?

KOSTON NOORD

Rijksstraatweg 7, 8814 JV Zweins
(0517) 767030
www.kostonnoord.nl

Afbeelding
9 van de 18 Friese gemeenten verhoogden toeristenbelasting Samenleving 22 uur geleden
Voorstelling: Laagland. Het Nationale Theater
Kapitaalinjectie voor natuurherstel in Friesland Natuur 27 feb, 08:00
Afbeelding
Complimentendag: Friezen geven meeste complimenten, Groningers de minste Samenleving 26 feb, 18:00
Afbeelding
Naar een betekenisvolle Matthäus Passion Cultuur 26 feb, 15:00
Wat een knapperd hè?
Lieve Casper zoekt een nieuwe mand Samenleving 26 feb, 12:00
Afbeelding
Opsteker voor Delta Impuls: ploeg boekt eerste zege van 2024 Sport 26 feb, 10:00
Afbeelding
Taxatiemiddag in 't Gerecht in Heerenveen Evenement 25 feb, 10:00
Anton Ripassa
Verhalen uit de Samenleving op 4 maart met Verhalen van Anton Ripassa en Muziek van Duo Myla Evenement 24 feb, 10:00