Afbeelding

SNS maakt een eigen bedrijfspand mogelijk met de bedrijfshypotheek

Zakelijk

Veel kleinere ondernemers denken dat ze een eigen bedrijfspand niet kunnen financieren. “Ten onrechte”, zegt Bas Nijsingh van SNS Heerenveen. “Wij zijn juist gespecialiseerd in zakelijke hypotheken voor deze doelgroep. Regelmatig helpen we ondernemers van de beroemde zolderkamer naar een mooie plek in een professioneel bedrijfspand.”

“Kleine ondernemers bestaan niet”, kopt een brochure op de tafel van de SNS-vestiging aan de Wettertoer. “Hoe groot of klein een bedrijf is, zegt niets over de dromen of ambities. Bij het verwezenlijken daarvan kunnen wij helpen”, legt Bas de slogan uit.

Grote behoefte

SNS merkt dat er op de markt een grote behoefte is aan een toegankelijke financieringsvorm. “We startten eerder dit jaar met bedrijfshypotheken en richten ons vooral op de wat kleinere ondernemingen. Vanaf het begin is de belangstelling daarvoor groot. Veel ondernemers zijn verrast dat een bedrijfshypotheek voor een paar ton toch mogelijk is. Ik hoor vaak dat ze bij meerdere geldverstrekkers hebben aangeklopt, maar niet tot een echt gesprek komen. Ondernemers zijn blij dat ze met ons wel een persoonlijk gesprek kunnen aangaan.”

Kopen aantrekkelijker

SNS biedt bedrijfshypotheken tot 1 miljoen euro aan. “Je kunt een hypotheek tot 90 procent van de marktwaarde van een pand aanvragen. Die los je in maximaal 20 jaar af. Dankzij de vaste en scherpe rente weet je precies wat je betaalt. Daarmee is kopen al snel aantrekkelijker dan huren”, zegt Bas.

Pensioen opbouwen

Hij wijst ook op een extra voordeel voor ondernemers. “Het kopen van een bedrijfspand is vaak een prima investering. Het is een mooie manier voor het opbouwen van een pensioenpotje. Juist voor ondernemers met een kleiner bedrijf is dit vaak lastig”.

Bel met 06-10 61 91 12 voor het maken van een afspraak in de winkel of via beeldbellen. Op snsbank.nl/zakelijk vindt u meer informatie.

Afbeelding
1,3 miljoen euro beschikbaar voor nieuwe woonruimte door herbestemming Duurzaamheid 10 uur geleden
Afbeelding
Suppen: perfect als work-out en uitje Sport 15 uur geleden
Afbeelding
Vraag vóór 1 september 2022 je huur- of zorgtoeslag over 2021 aan Financieel 18 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe college Heerenveen bekend Politiek 21 uur geleden
Afbeelding
Wie worden de Olympische helden van de Toekomst Sport 30 jun, 18:00
Afbeelding
Bij atelier Nynke & Blom doen ze alleen dingen die ze leuk vinden Persoonlijke verhalen 30 jun, 15:00
Afbeelding
Nieuwe coalitie Heerenveen zet eerste stap in hoofdlijnenakkoord Politiek 30 jun, 12:00
Afbeelding
RUG aan de slag met Fries praten tegen computer Samenleving 29 jun, 18:00