Afbeelding
Foto: Subway Heerenveen

‘Corona-crowdfunding’ gestart voor Subway Heerenveen

Zakelijk nieuws

HEERENVEEN - Het aantal coronagerelateerde crowdfundingsacties begint snel te groeien. Zondagmiddag protesteerden veel ondernemers al op het Zaailand in het centrum van Leeuwarden en los van die actie is uit pure wanhoop een crowdfundingsactie gestart voor Subway Heerenveen.

De ouders van de eigenaresse van de Subway-vestiging in Heerenveen zijn de crowdfunding gestart omdat het filiaal vanwege de corona lockdown en avondklok anders niet meer te redden is.

Ze schrijven op de speciale crowdfundingspagina: Help Subway Heerenveen te blijven bestaan. Help jij mee? Samen kunnen we veel bereiken! Zestien jaar bestaat Subway Heerenveen. Sinds 3 april 2019 is zij de nieuwe eigenaar.

Hallo lieve Subway fans! Onze dochter was 11 maanden zelfstandig ondernemer, toen de horeca moest sluiten in maart 2020 in verband met de corona maatregelen. Na 11 maanden had Angela nog geen spaarrekening opgebouwd, geen vet op de botten.

Al snel kwam het nieuws dat ze wel open mocht voor afhaal, maar helaas was dit bij lange na niet rendabel. Angela heeft nooit opgegeven en knokt elke dag, maar draaide maar een 20 % van voor corona. Elke week probeerde ze weer nieuwe dingen uit, hopeloos doorgaan en proberen ook maar iets meer omzet te bereiken.

Sinds november 2020 probeert ze met bezorging meer omzet te behalen, maar dit brengt natuurlijk ook weer kosten met zich mee, meer personeel, fietslease, etcetera. Wat ze ook probeert, het houdt niet over.

Wij (de ouders van Angela) willen hierbij iedere Subway fan vragen een donatie te doen, want alle kleine beetjes helpen zodat Subway Heerenveen kan blijven bestaan! En we misschien met zijn allen ervoor kunnen zorgen dat Subway Heerenveen geen faillissement hoeft aan te vragen, dat Angela niet alles kwijtraakt en ook het personeel hun baan kan blijven behouden.

Als je wilt doneren, kun je dat doen via deze speciale pagina: https://www.doneeractie.nl/help-subway-heerenveen-te-blijven-bestaan/-50343?fbclid=IwAR1yk3U7Wvbb4-fTDGwgNL9EajovWjX0c3Y2b772yDo2JZ8WvR5ooncQ7JI.

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Wie was Abe Lenstra? Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 20 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 22 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 28 mrt, 12:00
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00