Afbeelding
Foto: Tineke Schutten

Outdoor Oudehaske verrast bezoekers met nieuwe activiteiten dankzij jonge ondernemer

Sport

OUDEHASKE - Outdoor Oudehaske is verheugd om vanaf 5 juni enkele nieuwe activiteiten aan te bieden, waaronder Expeditie Robinson, Ontmasker de MOL en het huren van e-scooters. Outdoor Oudehaske, gelegen aan de Lange Ekers 11, begon als een klein bedrijf met activiteiten als voetgolf, klompengolf en lasergame, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat veel mensen naar Oudehaske trekt. 

Carlos Broersma (23) is de jonge ondernemer achter Outdoor Oudehaske. Carlos studeert Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hij begon zijn bedrijf tijdens de coronaperiode omdat hij veel tijd over had door het ontbreken van fysieke lessen op school. Hij wilde zijn tijd niet verspillen en besloot daarom zijn ondernemersvaardigheden te gaan ontwikkelen en zijn kennis toe te gaan passen. In een jaar tijd wist Carlos zijn idee te realiseren en kon hij in het najaar van 2021 zijn eerste klanten ontvangen.

Vanaf het begin heeft Outdoor Oudehaske zich gericht op het bieden van een unieke en sportieve ervaring voor zijn bezoekers. Met de uitbreiding van de activiteiten is het bedrijf klaar om grotere groepen te ontvangen. Alle activiteiten vinden plaats in de mooie landelijke omgeving waarbij er een ongedwongen sfeer heerst. De toekomstvisie van Carlos is helder: nog meer activiteiten, maar niet alleen in Oudehaske. Grote activiteiten op locatie verzorgen is de volgende uitdaging die Outdoor Oudehaske zal aangaan.

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Wie was Abe Lenstra? Sport 2 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 14 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 16 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00