Afbeelding

Gewoon een eerlijke maaltijd

Gezondheid

Walvis maaltijdservice is al 19 jaar een begrip in Heerenveen en omstreken. Waarom zijn er zoveel mensen die kiezen voor de warme maaltijden van Walvis? Eigenaar Van der Wal heeft hier wel een antwoord op:

We bereiden de maaltijden nog gewoon zoals het hoort. We halen de producten dicht bij huis. We bereiden de maaltijd met de grootst mogelijke zorg. We zorgen dat het, zodra het klaar, is meteen op een warm bord wordt geschept, juist verpakt en bij u thuis wordt bezorgd. Desnoods tot op de (keuken)tafel. Wij koelen niet die heerlijke vers bereide maaltijden. We vriezen ze niet in en we warmen ze niet op. U kunt er zeker van zijn dat uw maaltijd vers bereid is en niet een of twee dagen oud is. Zo garanderen wij een heerlijke smakelijke maaltijd die nog vol zit met belangrijke voedingstoffen”.

Een maaltijd van WalVis bestaat uit een hoofdgerecht eventueel aangevuld met een voor- en nagerecht, De maaltijd wordt vaak aangevuld met een extra gerecht zoals een frisse rauwkostsalade of cômpote. Ook bereiden zij regelmatig veel gerechten uit de internationale keuken, bijvoorbeeld: Italiaans, Mexicaans of Oriëntaals.

www.walvismaaltijdservice.nl

Afbeelding
Laatste kans gratis HPV-vaccinatie jongvolwassenen in Fryslân Zorg & Welzijn 2 jun., 12:00
Afbeelding
Outdoor Oudehaske verrast bezoekers met nieuwe activiteiten dankzij jonge ondernemer Sport 2 jun., 08:00
Afbeelding
Kinderen zoeken naar bootsmannetjes en schaatsenrijders Natuur 1 jun., 18:00
Afbeelding
Fryske Tsjinst: Wa is God foar dy? Samenleving 1 jun., 15:00
Afbeelding
Vaar mee en beleef Sail Den Helder 2023 op zijn best! Evenement 1 jun., 12:00
Afbeelding
Opname bij Geldmaat automaten blijft gratis voor particulieren Samenleving 1 jun., 10:22
Afbeelding
Eis OM: vier maanden voorwaardelijke celstraf voor niet inroepen van hulp bij overlijden Lisette Elzinga Politie 1 jun., 08:00
Afbeelding
'Boeren melden zich voor problemen mentale gezondheid' Zorg & Welzijn 31 mei, 15:00