John en Marion Nagelhout van Fysiotherapie HIER!
John en Marion Nagelhout van Fysiotherapie HIER! Foto: Rob Dijkstra

Doe mee aan het afvalprogramma BigMove!

Gezondheid

HEERENVEEN - Wil jij graag afvallen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Doe dan mee aan BigMove van Fysiotherapie HIER! BigMove is een programma van twaalf weken, waarbij in groepsverband gewerkt wordt aan gewichtsverlies. Het programma bestaat uit driemaal trainen per week inclusief een voedingsprogramma. John en Marion Nagelhout zijn de initiatiefnemers en leggen uit waarom BigMove bij kan dragen aan jouw fitheid. 

“Met BigMove garanderen we een gewichtsverlies van 8 tot 10 kilogram in 12 weken”, vertelt John enthousiast. “Je traint drie keer per week en krijgt van ons een voedingsprogramma op maat. Het gedragsmatig bezig zijn met voeding, is namelijk minstens zo belangrijk als het sporten”, legt hij uit. Marion vult aan: “Belangrijk om daarbij te vermelden, is dat mensen het programma in het dagelijks leven kunnen doen, samen met gelijkgestemden. Ze sporten dus niet helemaal alleen in een grote sportschool. We willen met BigMove de drempel minder hoog maken om te sporten.”

“Met BigMove garanderen we een gewichtsverlies van 8 tot 10 kilogram in 12 weken.”

Want juist nu zijn sporten en gezonde voeding van essentieel belang. Maar ook mentaal is het belangrijk om na een lange en heftige periode van corona weer van de bank af te komen. John legt uit: “We hebben als slogan ‘gezond ouder worden’. We willen met onze sportschool ook echt een wijkfunctie bekleden, dat mensen zich welkom voelen. Door samen te werken aan je fitheid, kom je ook weer met mensen in contact. Het sociale aspect hoort ook bij het gezond ouder worden.”

Op dinsdag 24 januari geeft Fysiotherapie HIER! twee keer een informatiebijeenkomst. Hier kun je terecht voor al jouw vragen over het programma. De informatiebijeenkomsten vinden plaats om 09:00 uur ‘s ochtends en 19:00 uur ‘s avonds. De officiële start van het programma zal zijn op maandag 30 januari. De trainingen worden vervolgens georganiseerd op maandag, woensdag en vrijdag. Tussentijds instappen en gebruik maken van de overige faciliteiten is ook mogelijk. Opgeven voor het programma van BigMove kan via de website: fitness-hier.nl/bigmove.

Fysiotherapie HIER!
Bokslee 4 - 6
8447CN Heerenveen
Tel: 0513 - 625 694
www.fysiotherapie-hier.nl/heerenveen

Afbeelding
NLP maakt je bewust wat je onbewust doet Gezondheid 21 uur geleden
Afbeelding
Paaszangdienst m.m.v. Pro Rege Evenement 27 mrt., 13:10
Afbeelding
VaroCare, de meest efficiënte manier van zwachtelen: “Therapeutische elastische kousen en klittenbandzwachtels" Gezondheid 27 mrt., 12:00
Afbeelding
Gewoon een eerlijke maaltijd Gezondheid 27 mrt., 10:00
Afbeelding
Convenant Fryslân Werkt: Samen werk maken van werk! Samenleving 26 mrt., 18:00
Afbeelding
Word ook vrijwilliger in het Hospice van Heerenveen Duurzaamheid 26 mrt., 15:00
Afbeelding
Mindful Friesland start training Mindfulness Gezondheid 26 mrt., 12:00
Afbeelding
Harlingen populairste Friese woongemeente in 2022 Wonen 25 mrt., 18:00