John en Marion Nagelhout van Fysiotherapie HIER!
John en Marion Nagelhout van Fysiotherapie HIER! Foto: Rob Dijkstra

Doe mee aan het afvalprogramma BigMove!

Gezondheid

HEERENVEEN - Wil jij graag afvallen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Doe dan mee aan BigMove van Fysiotherapie HIER! BigMove is een programma van twaalf weken, waarbij in groepsverband gewerkt wordt aan gewichtsverlies. Het programma bestaat uit driemaal trainen per week inclusief een voedingsprogramma. John en Marion Nagelhout zijn de initiatiefnemers en leggen uit waarom BigMove bij kan dragen aan jouw fitheid. 

“Met BigMove garanderen we een gewichtsverlies van 8 tot 10 kilogram in 12 weken”, vertelt John enthousiast. “Je traint drie keer per week en krijgt van ons een voedingsprogramma op maat. Het gedragsmatig bezig zijn met voeding, is namelijk minstens zo belangrijk als het sporten”, legt hij uit. Marion vult aan: “Belangrijk om daarbij te vermelden, is dat mensen het programma in het dagelijks leven kunnen doen, samen met gelijkgestemden. Ze sporten dus niet helemaal alleen in een grote sportschool. We willen met BigMove de drempel minder hoog maken om te sporten.”

“Met BigMove garanderen we een gewichtsverlies van 8 tot 10 kilogram in 12 weken.”

Want juist nu zijn sporten en gezonde voeding van essentieel belang. Maar ook mentaal is het belangrijk om na een lange en heftige periode van corona weer van de bank af te komen. John legt uit: “We hebben als slogan ‘gezond ouder worden’. We willen met onze sportschool ook echt een wijkfunctie bekleden, dat mensen zich welkom voelen. Door samen te werken aan je fitheid, kom je ook weer met mensen in contact. Het sociale aspect hoort ook bij het gezond ouder worden.”

Op dinsdag 24 januari geeft Fysiotherapie HIER! twee keer een informatiebijeenkomst. Hier kun je terecht voor al jouw vragen over het programma. De informatiebijeenkomsten vinden plaats om 09:00 uur ‘s ochtends en 19:00 uur ‘s avonds. De officiële start van het programma zal zijn op maandag 30 januari. De trainingen worden vervolgens georganiseerd op maandag, woensdag en vrijdag. Tussentijds instappen en gebruik maken van de overige faciliteiten is ook mogelijk. Opgeven voor het programma van BigMove kan via de website: fitness-hier.nl/bigmove.

Fysiotherapie HIER!
Bokslee 4 - 6
8447CN Heerenveen
Tel: 0513 - 625 694
www.fysiotherapie-hier.nl/heerenveen

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Wie was Abe Lenstra? Sport 6 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 18 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 20 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 28 mrt, 12:00
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00