Afbeelding

Vaar mee en beleef Sail Den Helder 2023 op zijn best!

Evenement

DEN HELDER - Op 29 juni 2023, gaat de zesde editie van het meerdaagse evenement Sail Den Helder van start; een spectaculaire zeilshow met de meest reusachtige Tall Ships en historische schepen uit alle hoeken van de wereld. Er zijn niet alleen de mooiste zeilschepen te zien, ook de schepen van onze eigen Koninklijke Marine zijn op het zelfde moment te bezichtigen. De Marinedagen worden namelijk tegelijk georganiseerd.

De beste manier om de magie van dit maritieme evenement te beleven is natuurlijk vanaf het water. Daarom biedt de organisatie van Sail Den Helder verschillende arrangementen aan zodat iedereen de kans heeft om aan boord te stappen van een uniek Tall Ship en maximaal van het evenement te genieten.

Rondvaart op een motorsalon boot 

Voel de wind door je haren en ruik de zoute zeelucht terwijl je aan boord stapt van motor-directieschip de Hydrograaf of stoomsleepboot de Noordzee en vaar door de haven van Den Helder. De rondvaart duurt ongeveer 60 minuten en aan boord heb je de mogelijkheid tot een drankje en een borrelhapje. De kosten voor deze unieke beleving bedragen 19,50 per persoon en 14,50 voor kinderen onder de 12 jaar oud. De vertrektijden van deze unieke rondvaarten zijn op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli om 09:00 uur, 10:45 uur, 12:30 uur, 14:30 uur en 16:15 uur.

Luxe rondvaart op een authentiek Tall Ship

Met een drankje in de hand, de grootse en mooiste Tall Ships bewonderen aan boord van de 50 meter lange Stedemaeght uit Kampen. Klinkt als een kans die je niet wilt missen toch? Gedurende deze luxe rondvaart word je ontvangen met een welkomstdrankje en een plateau met borrelhapjes. De vertrektijden op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli zijn: 09:15 uur, 11:30 uur, 14:00 uur of 16:15 uur.


Sail Out Rondvaart 

Met dit arrangement ben je op 2 juli 2023 getuige van het imposante vertrek van de mooiste Tall Ships ter wereld op weg naar hun volgende bestemming. De tijdsduur van deze rondvaart inclusief het op- en van boord stappen is 3 uur. Aan boord ontvang je een welkomstdrankje en een tweetal consumptiebonnen. De prijs voor dit arrangement bedraagt €89 per persoon en voor kinderen onder de 12 jaar 59. De vertrektijd is 13:00 uur.

Grijp deze unieke kans

Daarnaast biedt Sail Den Helder 2023 ook de mogelijkheid om mee te varen tijdens de spectaculaire ‘Sail in’ op donderdag 29 juni. 

Meer informatie en het bestellen van de arrangementen kan je vinden op www.saildenhelder.nl/arrangementen

Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport 8 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 10 uur geleden
Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie 14 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Afbeelding
Veenstra Makelaars en Taxateurs: 'Optimale woningpresentatie is essentieel voor succes' Wonen 18 apr, 12:00