Afbeelding
Friso de Jong

Jeugdcircus Saranti organiseert circusdag voor Oekraïense vluchtelingen

Evenement

Jeugdcircus Saranti gaat geheel belangeloos op 19 juni in de Sporthal de Twine in Grou de vluchtelingen uit Oekraïne die in Oer ’t Hout in Grou verblijven een leuke circus dag bezorgen, dit met haar nieuwste show ‘CircusKriebels’.

‘Verschrikkelijk wat er allemaal gaande is in Oekraïne, hele gezinnen moeten vluchten, onvoorstelbaar! Daarom willen wij de vluchtelingen die in het Oer ‘t Hout in Grou verblijven een leuke en gezellige circus dag bezorgen. Ook willen we de inwoners van Grou en omgeving uitnodigen, niet alleen om de voorstelling te bewonderen maar ook in contact te brengen met de Oekraïners’ aldus Anneke Hooghiemster van Jeugdcircus Saranti.


Foto: Friso de Jong

Saranti zal de Oekraïense gasten ontvangen om 11.30 uur. De kinderen kunnen zich laten schminken en zijn er circusworkshops. Na een korte lunch, zal de circusvoorstelling om 14.00 uur beginnen.

Om 13.30 uur zijn de inwoners uit Grou en omgeving tegen een betaling van €5 welkom in Sporthal de Twine om samen te genieten van onze voorstelling. In de pauze wordt er geschminkt bij ‘Kwisje Kwasje’ en kan er deel worden genomen aan circusworkshops. De middag zal ongeveer tot 15:45 uur duren. Leeftijd is vanaf 7 jaar en vol=vol.

Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 3 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Delta Impuls schiet uit slof en is zeker van lijfsbehoud Sport gisteren
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00
Foto: Foppe de Haan
Foppe de Haan over de Friese sportcultuur Sport 21 apr, 12:00
Afbeelding
In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden Natuur 20 apr, 18:00
Afbeelding
Provincie investeert bijna 300.000 euro in 80 jaar vrijheid Algemeen 20 apr, 14:00
Afbeelding
Stichting Maatschappelijk Gamen brengt gamende jongeren met 'Koning Van' dichterbij de maatschappij Evenement 20 apr, 12:00