Afbeelding
Foto:

Zelfstandig blijven wonen met wat ondersteuning: UWassistent kan hierbij helpen!

Zakelijk

FRIESLAND - Tegenwoordig is het gebruikelijk zolang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Wanneer je ouder wordt kan het zijn dat je graag enige hulp wenst. Je kunt hiervoor niet altijd gebruik maken van de diensten van de gemeente. UWassistent is opgericht om u die ondersteuning te kunnen geven.

Diensten die vanuit UWassistent aangeboden worden zijn o.a: huishoudelijke hulp, tuin- en klushulp, maar ook begeleiding en mantelzorgondersteuning. 

Louise Welles uit Leeuwarden is vanuit haar passie voor ouderen twee jaar geleden gestart om de vraag naar de diensten en het aanbod van mensen bij elkaar te brengen. Het is mooi om een hulpvraag van een oudere te kunnen koppelen aan iemand die graag hulp wil geven.

Wat dat hulp geven betreft: dienstverleners met de juiste ervaring en een passie voor ouderen worden opgeroepen zich in te schrijven op de site van UWassistent zodat de vraag gematcht kan worden met het aanbod. Er wordt gewerkt volgens de regeling dienstverlening aan huis, Dit kan bijvoorbeeld voor studenten, herintreders en ook senioren een aantrekkelijke regeling zijn. Er zal dan een persoonlijke kennismaking volgen, want persoonlijk contact en een goede screening vindt Louise erg belangrijk.

De kosten van de dienstverleners betaal de klant in de meeste gevallen zelf, maar er zijn ook mogelijkheden vanuit een PersoonsGebondenBudget of via de zorgverzekeraar, dankzij bovengenoemde regeling blijven deze kosten zo laag mogelijk. 

Heeft u interesse? Maak een gratis vrijblijvende afspraak. Louise komt graag langs om u verder te informeren en eventuele mogelijkheden door te spreken.

louise@uwassistent.nl
www.uwassistent.nl/vestigingen/louise-welles

Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 16 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert 'Ljocht' in Grote Kerk Drachten Cultuur 20 uur geleden
Afbeelding
Disco Tropicana, DeWolff en Living Colour in Iduna Cultuur 2 dec., 18:00
Afbeelding
Bibliotheken blijven helpen bij toeslagen en belastingen Samenleving 2 dec., 15:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 1 dec., 18:00
Afbeelding
Koop uw kerstboom bij kerstboomkwekerij Nijtap Algemeen 1 dec., 15:00
Afbeelding
“Beleef een levensechte game bij House of VR!" Zakelijk 1 dec., 12:00