Afbeelding
Foto: Vouwwagencentrum Noordbergum

Vouwwagencentrum Noordbergum breidt uit

Zakelijk

NOORDBERGUM - Vouwwagens zijn immens populair! Steeds meer mensen ervaren de voordelen van het reizen met een vouwwagen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Vouwwagencentrum Noordbergum de winkel uitbreidt. De oppervlakte van de winkel aan de Rijksstraatweg 14 wordt zelfs verdubbeld. Daarmee wordt de vouwwagenspecialist van Noord-Nederland nog veelzijdiger en uitgebreider dan het al was. Mede-eigenaar Treeske Blanke praat ons bij over alle ontwikkelingen. 

Met de uitbreiding van Vouwwagencentrum Noordbergum wordt het assortiment nog een stukje uitgebreider dan het al was. “Vooral op het gebied van kampeerartikelen voegen we een hoop nieuwe producten toe. Met deze nieuwe producten wordt kamperen nog leuker, comfortabeler en luxer. We proberen het steeds mooier te maken, zowel voor onszelf, als de klant. “, vertelt Treeske enthousiast. 


Foto: Vouwwagencentrum Noordbergum

Specialist in Friesland

Treeske denkt met deze ontwikkelingen nog meer mensen naar Friesland te trekken en juist te kunnen behouden. “We zien dat er heel veel vraag is naar kampeerartikelen, maar mensen vliegen vaak naar de grotere spelers toe. Soms weten ze niet eens wat er in Friesland allemaal te vinden is. Klanten stappen hier geregeld binnen en zeggen dan: ‘och, wat kun je hier eigenlijk leuk shoppen’. Dan horen we regelmatig dat we zelfs goedkoper zijn dan de grote(re) spelers.” 


Foto: Vouwwagencentrum Noordbergum

Met deze nieuwe producten wordt kamperen nog leuker, comfortabeler en luxer!

Exclusieve merken

Vouwwagencentrum Noordbergum heeft veel goedkope en bruikbare artikelen, maar voegt ook de exclusievere merken toe aan de collectie. “Daardoor wordt kamperen nog persoonlijker. Denk aan stoelen, verlichting en servies bijvoorbeeld. We hebben nu exclusieve merken als Dukdalf, Barebones (lampen) en Rebel Outdoor, dat is een vrij nieuw merk. Zij hebben een hele leuke lijn avontuurlijke kampeerartikelen die we zeker aanraden.”


Foto: Vouwwagencentrum Noordbergum

Kampeeronderdelen

Of het nu gaat om tafels, stoelen, tenttapijt, grondzeilen of kastjes; Vouwwagencentrum Noordbergum heeft het. Sinds kort heeft de winkel zelfs inductiekookplaten. “We zijn een beetje de Auke Rauwerda op kampeergebied”, lacht Treeske. “Elk vreemd dingetje of onderdeeltje hebben wij wel, koperringen of ritsen bijvoorbeeld. Stap daarom gerust ook binnen voor zeilmakerij onderdelen!”


Foto: Vouwwagencentrum Noordbergum

Paasshow

Een ideaal moment om het nieuwe assortiment van Vouwwagencentrum Noordbergum te bewonderen is de Paasshow. “Ook dit jaar organiseren we een Paasshow, namelijk op 8, 9 en 10 april. Drie dagen lang leuke aanbiedingen, met een springkussen voor de jeugd en extra leuke accessoires bij aankoop van een vouwwagen. Mis het niet en kom gezellig langs in onze winkel!”

Vouwwagencentrum Noordbergum
Rijksstraatweg 14
9257DT Noordbergum
Tel: 0511- 47 26 09
www.vouwwagencentrumnoordbergum.nl

Afbeelding
Museumnacht in het Kazemattenmuseum Evenement 2 uur geleden
Afbeelding
Europese wedstrijd voor jeugdtriathleten AV Impala Sport 4 uur geleden
Afbeelding
persbericht Stichting Knarrenhof: Het Feansterhof gaat er komen! Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
SC Cambuur verliest van effectief Jong FC Utrecht Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Seizoensouverture levert ONT één puntje op Sport 8 uur geleden
Afbeelding
21 verenigingen in Smallingerland vanaf zaterdag op pad met Grote Clubactie Sport 21 sep., 12:00
Afbeelding
Rouwcafé op donderdag 28 september om 20.00 uur in De Sluisfabriek te Drachten Evenement 21 sep., 08:00
Afbeelding
Jeugdtriathleten AV Impala nemen deel aan EK in Frankrijk Sport 20 sep., 11:18