Afbeelding

Koston Noord: uw partner op het gebied van woningsisolatie

Zakelijk

ZWEINS - Met 46 jaar expertise mag Koston Noord zich zeker specialist in woningisolatie noemen. Voor spouw-, vloer- en dakisolatie kunt u bij ons terecht voor een goed advies. Daarnaast isoleren wij ook veel houtskeletconstructies zoals wanden en plafonds. Wij werken met verschillende materialen zoals Eps (piepschuim)bolletjes, minerale wol en Cellulose.

Door continu tezamen met onze leveranciers te innoveren in producten en machines, kunnen wij het beste aanbieden op het gebied van woningisolatie voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. De Termoparels® HR++ zijn gemaakt van polystyreen en zijn ontwikkeld inde vorm van een bolletje. Deze bolletjes zijn omgeven met een klein beetje latex waar zij aan blijven zitten. Dankzij de bolvormigheid van deze parels verliest de spouwmuur haarfuncties niet en kan deze nog steeds regenwater en damp afvoeren.

U bespaart het meest via uw spouwmuren

Het isoleren van uw spouwmuren is een ‘quick win’, de warmte in uw woning gaat namelijk grotendeels verloren via deze muren. Dankzij spouwmuurisolatie met deeps-parels kunt snel veel geld en energie besparen. Zo draagt u niet alleen bij aaneen beter milieu, maar zorgt u ook voor een lagere energierekening. De isolatieparels worden eenvoudig vanaf de buitenkant in spouwmuren geblazen, hierdoor wordt uw spouwmuur volledig opgevuld met parels die warmteverlies tegengaan. Bij de gemiddelde woning wordt zo’n 9 kubieke meter aardgas per m² muuroppervlak bespaard. Deze cijfers zijn indicatief en afhankelijk van het stookpatroon van u als bewoner.

De kosten van spouwmuurisolatie

De kosten van spouwmuurisolatie met de eps-parels verschillen per woning, desondanks is een investering in spouwmuurisolatie relatief laag. Bij een woning meteen gemiddeld stookgedrag verdient u de investering binnen 2 tot 3 jaar terug. Wilt u weten wat de kosten voor uw woning zijn?

KOSTON NOORD

Rijksstraatweg 7, 8814 JV Zweins
(0517) 767030
www.kostonnoord.nl

Afbeelding
Laatste kans gratis HPV-vaccinatie jongvolwassenen in Fryslân Zorg & Welzijn 2 jun., 12:00
Afbeelding
Hûnekopfestival met XXL-editie in het Thalenpark in Drachten Cultuur 2 jun., 08:00
Afbeelding
Kinderen zoeken naar bootsmannetjes en schaatsenrijders Natuur 1 jun., 18:00
Afbeelding
Hoe sierkussens je interieur kunnen verrijken Algemeen 1 jun., 14:46
Afbeelding
Zo lost TENA men incontinentieproblemen op Algemeen 1 jun., 12:00
Afbeelding
Visles op De Kameleon Drachten Educatie 1 jun., 12:00
Afbeelding
Opname bij Geldmaat automaten blijft gratis voor particulieren Samenleving 1 jun., 10:22
Afbeelding
'Boeren melden zich voor problemen mentale gezondheid' Zorg & Welzijn 31 mei, 15:00