GJ Van Ark voegt Pandora toe aan de collectie.
GJ Van Ark voegt Pandora toe aan de collectie. Foto: GJ Van Ark Juwelier

GJ van Ark Juwelier voegt Pandora toe aan collectie

Zakelijk

LEEUWARDEN - Een primeur in Leeuwarden, want de razend populaire sieraden van Pandora zijn nu ook in de hoofdstad verkrijgbaar. GJ Van Ark Juwelier voegt Pandora vanaf heden toe aan de collectie. Een prachtige aanvulling op het toch al uitgebreide assortiment van de winkel aan de Nieuwestad 18 in Leeuwarden. RondOm Leeuwarden spreekt er over met Glenn Poelman, eigenaar van Van Ark Juwelier.

“We krijgen eigenlijk al jaren iedere dag vraag naar Pandora, dus we zijn er ontzettend blij mee”, vertelt Glenn enthousiast. “Pandora heeft eigen winkels, zoals in Groningen zit een Pandora winkel en niemand in de buurt mag daar Pandora verkopen. Voor Leeuwarden hebben ze ons benaderd met de vraag of wij dat hier willen verkopen. Dat is voor ons natuurlijk een goede kans”, legt Glenn uit. 

De enige in Leeuwarden

Glenn verwacht het behoorlijk druk te krijgen nu ze het merk in Leeuwarden mogen verkopen. “We hebben het alleenrecht om Pandora te verkopen hier. We zijn dus ook de enige winkel in Leeuwarden die het kúnnen verkopen. Ik denk dat Pandora voor ons gekozen heeft omdat wij een vrij ruim aanbod hebben. Ik denk misschien wel het grootste sieraden- en horlogeaanbod wat er is in Leeuwarden.”

Een uitgebreid merkenpakket

GJ Van Ark Juwelier bestaat uit een uitgebreid merkenpakket. “Het zijn allemaal producten van goede kwaliteit. We zoeken het ook iets hogerop in de prijs, maar dan heb je wel de echte horlogemerken. Uurwerken van Seiko en Frederique Constant bijvoorbeeld. Als je ook kijkt wat het beste verkoopt, dan zijn dat echt wel de kwalitatief hoogwaardige horloges van Seiko.”

Kwalitatief hoogwaardig

Het grote voordeel van deze merken is dat de horloges ook langere tijd meegaan. “Van Seiko krijg ik soms horloges van 15 jaar oud terug om te repareren. Wanneer ik dan inlog om een schakeltje of slotje te bestellen, dan vind je deze ook terug in het systeem. Dat is allemaal heel goed ingericht bij deze merken. Datzelfde geldt natuurlijk voor het merk Pandora wat we toevoegen.”

Goede service

De juwelier staat voor kwaliteit en een goede service. “We hebben een eigen atelier boven, dus we doen ook 80 procent van de reparaties zelf”, legt Glenn uit. Dat is natuurlijk een enorme toegevoegde waarde voor de klanten. “Bij andere juweliers wordt het nog wel eens uitbesteed en dan ben je bij een reparatie soms wel 3 tot 4 weken kwijt. Wij hebben de kennis en apparatuur om snel te kunnen schakelen.”

Nieuwestad 18
8911CS Leeuwarden
Tel: 058 - 212 9291
info@gjvanarkjuwelier.nl
www.gjvanarkjuwelier.nl

Afbeelding
Provinsje investeert 2,3 miljoen in 72 mienskipgebouwen Samenleving 6 uur geleden
Afbeelding
Provinsje investeert 2,3 miljoen in 72 mienskipgebouwen Samenleving 6 uur geleden
Afbeelding
In een jaar komt waarschijnlijk wel een kwart van de populatie even buurten op het wad Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
In een jaar komt waarschijnlijk wel een kwart van de populatie even buurten op het wad Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Kwart Nederlanders koopt cadeaus in laatste week Financieel 13 uur geleden
Afbeelding
Kwart Nederlanders koopt cadeaus in laatste week Financieel 13 uur geleden
Afbeelding
Zware knieblessure en tevens einde seizoen voor Gabi Caschili Sport 15 uur geleden
Afbeelding
Nederland Schoon roept Friezen op: neem herbruikbare tas mee tijdens inkopen voor de feestdagen Algemeen 27 nov., 17:00