GJ Van Ark voegt Pandora toe aan de collectie.
GJ Van Ark voegt Pandora toe aan de collectie. Foto: GJ Van Ark Juwelier

GJ van Ark Juwelier voegt Pandora toe aan collectie

Zakelijk

LEEUWARDEN - Een primeur in Leeuwarden, want de razend populaire sieraden van Pandora zijn nu ook in de hoofdstad verkrijgbaar. GJ Van Ark Juwelier voegt Pandora vanaf heden toe aan de collectie. Een prachtige aanvulling op het toch al uitgebreide assortiment van de winkel aan de Nieuwestad 18 in Leeuwarden. RondOm Leeuwarden spreekt er over met Glenn Poelman, eigenaar van Van Ark Juwelier.

“We krijgen eigenlijk al jaren iedere dag vraag naar Pandora, dus we zijn er ontzettend blij mee”, vertelt Glenn enthousiast. “Pandora heeft eigen winkels, zoals in Groningen zit een Pandora winkel en niemand in de buurt mag daar Pandora verkopen. Voor Leeuwarden hebben ze ons benaderd met de vraag of wij dat hier willen verkopen. Dat is voor ons natuurlijk een goede kans”, legt Glenn uit. 

De enige in Leeuwarden

Glenn verwacht het behoorlijk druk te krijgen nu ze het merk in Leeuwarden mogen verkopen. “We hebben het alleenrecht om Pandora te verkopen hier. We zijn dus ook de enige winkel in Leeuwarden die het kúnnen verkopen. Ik denk dat Pandora voor ons gekozen heeft omdat wij een vrij ruim aanbod hebben. Ik denk misschien wel het grootste sieraden- en horlogeaanbod wat er is in Leeuwarden.”

Een uitgebreid merkenpakket

GJ Van Ark Juwelier bestaat uit een uitgebreid merkenpakket. “Het zijn allemaal producten van goede kwaliteit. We zoeken het ook iets hogerop in de prijs, maar dan heb je wel de echte horlogemerken. Uurwerken van Seiko en Frederique Constant bijvoorbeeld. Als je ook kijkt wat het beste verkoopt, dan zijn dat echt wel de kwalitatief hoogwaardige horloges van Seiko.”

Kwalitatief hoogwaardig

Het grote voordeel van deze merken is dat de horloges ook langere tijd meegaan. “Van Seiko krijg ik soms horloges van 15 jaar oud terug om te repareren. Wanneer ik dan inlog om een schakeltje of slotje te bestellen, dan vind je deze ook terug in het systeem. Dat is allemaal heel goed ingericht bij deze merken. Datzelfde geldt natuurlijk voor het merk Pandora wat we toevoegen.”

Goede service

De juwelier staat voor kwaliteit en een goede service. “We hebben een eigen atelier boven, dus we doen ook 80 procent van de reparaties zelf”, legt Glenn uit. Dat is natuurlijk een enorme toegevoegde waarde voor de klanten. “Bij andere juweliers wordt het nog wel eens uitbesteed en dan ben je bij een reparatie soms wel 3 tot 4 weken kwijt. Wij hebben de kennis en apparatuur om snel te kunnen schakelen.”

Nieuwestad 18
8911CS Leeuwarden
Tel: 058 - 212 9291
info@gjvanarkjuwelier.nl
www.gjvanarkjuwelier.nl

Afbeelding
Opvallende stijging: Nederland kent steeds meer huizen met schimmel en zwamgroei Samenleving 8 uur geleden
Afbeelding
Tialda Hoogeveen geïnstalleerd als nieuwe Berneboeke-ambassadeur Educatie 10 uur geleden
Afbeelding
Tom Boere per direct naar NAC Breda Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Prodak vernietigt vertrouwelijk archief- en datamateriaal op 27 januari Zakelijk 14 uur geleden
Afbeelding
Zucht- nieuwe expositie bij Nynke & Blom Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Toeristisch ondernemers gemotiveerd om duurzaamheidsslag te maken Duurzaamheid 18 uur geleden
Afbeelding
Wat kunnen verwachten in 2023: verkiezingen, schaatsen, darten en meer... Evenement 25 jan, 18:00
Afbeelding
Visit Friesland Elfstedenrace verhuist naar oktober Sport 25 jan, 15:00