Afbeelding
Foto: De winkel AudioTempel in Zwolle.

AudioTempel in Heerenveen en Zwolle heeft alles wat u nodig heeft!

Zakelijk

HEERENVEEN – Bent u op zoek naar kwalitatieve audioproducten zoals streamers, versterkers, luidsprekers of platenspelers? Neem dan zeker eens een kijkje bij AudioTempel! Het bedrijf heeft twee prachtige winkels in Heerenveen en Zwolle, maar ook online bij Audiotempel.nl kun je al die hoogwaardige producten vinden.  

Als kleine jongen is Cor van Empel al gecharmeerd van de audio. In 2004 maakt hij van zijn passie zijn beroep. Van Empel begint met een groothandel met Henk van Abbema en Menno Bonnema, waarna AudioTempel wordt geopend in Heerenveen. Het loopt zo goed, dat besloten wordt om ook in Zwolle een winkel te openen. Dat is ook het moment dat medecompagnon Henk van Abbema instapt. Voor de winkel in Heerenveen is Menno Bonnema als verantwoordelijke aangetrokken.

Als je een blik op de producten werpt, valt op dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de betere merken.  “Wij willen continuïteit aanbrengen in onze producten. Bij die kwalitatief hoogwaardige merken kun je die continuïteit krijgen.”

In het assortiment van Audio Tempel vind je de betere merken zoals bijvoorbeeld Advanced Paris. “Dat merk levert hele goede kwaliteit voor de prijs die je ervoor betaalt. Maar we hebben bijvoorbeeld ook KEF, Yahama en ook weer Technics. Stuk voor stuk merken die fantastische muziek uit hun apparaten laten klinken.” Vanaf  350 euro kun je een product aanschaffen bij Audio Tempel. “Voor die prijs kun je bijvoorbeeld een losse versterker of een set luidsprekers aanschaffen. Wij willen maximale kwaliteit bieden aan onze klanten.” 

“Onze doelstelling is om uw muzieksmaak zo goed mogelijk te laten klinken. Ons motto? De klant zijn of haar muziek met een glimlach laten beluisteren in de eigen omgeving. U zult versteld staan dat u dingen hoort die u nog nooit eerder gehoord heeft in uw favoriete plaat.”

Bent u nieuwsgierig geworden naar Audio Tempel? Kom langs en ervaar hoe uw favoriete muziek kan klinken.

Afbeelding
Zomerse leestips van Bibliotheek Drachten Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Een leuk en inhoudelijk dagje uit op zaterdag 20 augustus Evenement 13 aug, 12:00
Afbeelding
Check dit voor je met de auto op vakantie gaat! Algemeen 13 aug, 08:00
Afbeelding
Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetsterzwaag Evenement 12 aug, 15:54
Afbeelding
Het wordt warm! Dit kan je doen om toch koel te blijven Wonen 12 aug, 14:00
Afbeelding
Friezin Laura Vlasblom doet mee aan Expeditie Robinson Samenleving 12 aug, 10:25
Afbeelding
Zo houd je je huisdier koel tijdens de hitte Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
Bijeenkomst voor mensen met longkanker en hun familie in Medisch Centrum Leeuwarden Gezondheid 10 aug, 18:00