Afbeelding

Mensen zijn bewuster gaan kijken naar de uitvaart

Zakelijk

Wij zijn alweer 2 jaar verder en de covid zijn we bijna weer vergeten. De feesten en evenementen komen weer tot leven. Maar mensen zijn bewuster naar de uitvaart gaan kijken. Willen wij wel ruimte geven aan het hele dorp en wie is je naaste die bij de uitvaart aanwezig mag zijn?. Het is niet meer vanzelfsprekend. En dat is ook goed. Net toen covid aanwezig was zei een nabestaande, we gaan in kringen denken. Wie staat in de eerste kring om ons heen en wie in de tweede kring. De tweede kring komt tijdens de condoleance en bied je de mogelijkheid om via de livestream mee te kijken. Nabestaanden willen de uitnodiging van livestream niet altijd gepubliceerd in de advertentie. Mensen willen niet dat iedereen meekijkt in hun verdriet.

De graf gang wordt steeds meer alleen met naaste familie gehouden en voelt vertrouwd met elkaar in kleine kring. Er wordt gezongen om het graf. Graf redenen gehouden. Door de covid is het condoleance boek op de achtergrond geraakt. Een kaart met een persoonlijk verhaal biedt nabestaanden meer troost. Zo heeft covid ook weer goede eigenschappen gebracht. Mensen kiezen bewuster. Kies ook bewust voor uitvaartverzorging. U mag mij altijd bellen voor een kennismakingsgesprek, wij kunnen uw uitvaart vorm geven door ideeën aan te dragen en te sparren. Vertrouw de wensen toe aan het papier en download het boekje “wensen voor mijn uitvaart” op mijn website www.uitvaartverzorgingfriesland.nl.

Iepie Lindeboom-Hospes
06-47 92 79 67
info@uitvaartverzorgingfriesland.nl
www.uitvaartverzorgingfriesland.nl

Afbeelding
1,3 miljoen euro beschikbaar voor nieuwe woonruimte door herbestemming Duurzaamheid 11 uur geleden
Afbeelding
Eerste actie Agora Club Súd East Fryslân i.o. levert € 1500,- op voor Blooming Bakery en Fier Samenleving 13 uur geleden
Afbeelding
Veel geslaagden bij Crescendo Drachten Verenigingen 16 uur geleden
Afbeelding
Vraag vóór 1 september 2022 je huur- of zorgtoeslag over 2021 aan Financieel 19 uur geleden
Afbeelding
Supportersvereniging:Het Groene Legioen Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Wie worden de Olympische helden van de Toekomst Sport 30 jun, 18:00
Afbeelding
GGD Fryslân in Drachten gaat verhuizen Algemeen 30 jun, 12:00
Afbeelding
Familie Kleinhuis van onschatbare waarde voor korfbalvereniging: ‘Het voelt niet als werk’ Sport 30 jun, 10:00