Afbeelding

JIMMY opent JIMMY’S Sportsclub

Sport

DRACHTEN - Zaterdag 1 oktober vindt de Grand Opening van JIMMY’S Sportsclub plaats in Drachten. De sportschool The Sportsclub, later bekend als The Blue Lifestyle Club, is op 1 juli 2022 overgenomen door Jimmy Woudstra. Jimmy is voor vele sporters al een bekend en vertrouwd gezicht.

Aan de slag

Veel mensen willen zich graag fitter gaan voelen, ze willen meer bewegen en gezonder eten. Ze hebben goede voornemens, gaan hier mee van start, maar weten dit niet altijd vol te houden. Soms vallen ze terug en komt het welbekende jojo-effect tevoorschijn. Bij JIMMY’S Sportsclub wordt er altijd gestart met een intake om te inventariseren hoe ze iemand zo goed mogelijk kunnen begeleiden om een doelstelling te behalen. Hierna worden er evaluaties ingepland, zij het als stok achter de deur of om de voortgang te monitoren en programma’s bij te stellen.

Persoonlijke aanpak

Jimmy: “Wat het sporten bij JIMMY’S Sportsclub zo anders maakt is de persoonlijke touch. We kijken echt naar wat de klant nodig heeft en blijven dit monitoren. We werken met fitnessschema’s op maat. We bieden alternatieve oefeningen aan als mensen fysieke klachten hebben, ook bij groepslessen. En we werken met voedingsschema’s die mensen zelf kunnen aanpassen. Op deze manier wordt het sporten leuk en nog belangrijker, het wordt makkelijker om vol te houden. Naast het sporten is de club ook een gezellige plek om even bij te kletsen met een bakje koffie.”

Grand Opening

Voor iedereen die wil ontdekken hoe het met zijn of haar fitheid gesteld staat organiseert JIMMY’S Sportsclub verschillende activiteiten tijdens de Grand Opening. Zo kan je er bijvoorbeeld achter komen hoe hoog je cholesterol of bloeddruk is. Of wat jouw huidige vetpercentage is. Daarnaast kan je diverse groepslessen volgen, van Pilates tot aan Spinning. Op zaterdag 1 oktober is er ook een spectaculaire winactie, deelnemers maken maar liefst kans op 500 euro! Ook is er een leuke inschrijfactie. Verder zijn er in de maand oktober leuke winacties waarbij je 1, 2 of zelfs 3 maanden gratis sporten kunnen winnen.

De Grand Opening vindt plaats op de Raai 10 te Drachten, van 10:00 - 14:00 uur, op zaterdag 1 oktober. Deelname aan activiteiten is gratis.

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 4 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 6 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 9 uur geleden
Afbeelding
ALDI Drachten tijdelijk dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 12 uur geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 16 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00