Afbeelding

Bieb organiseert gratis cursus over gezonde leefstijl in makkelijke taal

Gezondheid

Op woensdag 21 september 2022 start de cursus ‘Voel je goed’, georganiseerd door Bibliotheek Drachten, in Brede School De Wiken. 

Deze gratis cursus is voor mensen die gezonder willen leven en daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In 20 lessen wordt in makkelijke taal uitleg en advies gegeven over eten en bewegen. Een uitstapje naar de supermarkt is ook onderdeel van de cursus. Gedurende de cursus krijgen de deelnemers individuele begeleiding van een diëtiste.

Voorlichtingsbijeenkomst op 14 september

Wil je afvallen of werken aan een gezondere leefstijl? Of ken je mensen in jouw omgeving waarvoor dit iets zou kunnen zijn? Om vrijblijvend kennis te maken met de cursus is er een voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 14 september. Deze vindt plaats in de Brede School de Wiken van 9.00 – 12.00 uur. Op deze locatie wordt ook de cursus gehouden. Zowel de bijeenkomst als de cursus zijn gratis.

De voorlichtingsbijeenkomst geeft informatie over de inhoud van de cursus. Ook is er dan gelegenheid om kennis te maken met de trainers van de cursus en de diëtiste. De cursus is voor volwassenen die willen werken aan een gezonder gewicht en graag adviezen ontvangen in makkelijke taal.

Meer weten of aanmelden? Neem dan contact op met Birgit Wienert van Bibliotheek Drachten, telefoonnummer 0512-512680. Aanmelden kan ook bij de klantenservice in de bibliotheek of online op www.bibliotheekdrachten.nl/agenda

!
Afbeelding
Looft den Heer is al 125 jaar het muziekkorps van en voor Garyp Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
OG Capitals wil samen strijden om de prijzen: We willen stappen maken, maar dan wel op een gezonde manier en vooral met oog voor eigen jeugd Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Afscheid nemen van een huisdier Educatie 29 sep, 18:00
Afbeelding
Bajesdag Gevangenismuseum Veenhuizen Cultuur 29 sep, 15:00
Afbeelding
Noodkreet van Toneelvereniging Mei Inoar Ien: sluit Café Drachtstercompagnie niet! Ingezonden 29 sep, 13:00
Afbeelding
Over dansen, chocola en Nieuw Zeeland Algemeen 29 sep, 12:00
Afbeelding
Goedkoop (bij)verwarmen en zo besparen op de gasrekening Algemeen 29 sep, 11:30
Afbeelding
Convenant Aangepast Sporten Smallingerland: “Met of zonder beperking, bij ons doet iedereen mee!” Sport 29 sep, 10:00