Booi Montage breidt uit naar de particuliere markt: Booi Gevel & Huis
Booi Montage breidt uit naar de particuliere markt: Booi Gevel & Huis Foto: Rob Dijkstra

Booi Montage breidt uit naar particuliere markt

Bedrijf in beeld

DRACHTEN - Plannen om te verbouwen? Klop dan eens aan bij Booi Gevel & Huis in Drachten! Booi Montage is vanaf heden namelijk ook op de particuliere markt te vinden. Of het nou gaat om een nieuw kozijn, deur, of een schuifpui: Booi Gevel & Huis is van alle markten thuis. RondOm Vandaag spreekt met eigenaar Sake Booi over de ambities van het bedrijf.

Sake Booi heeft al jarenlang ervaring in het montagevak. Al 28 jaar om precies te zijn. Na een opleiding als timmerman werkt Booi dik twaalf jaar bij Nicolai Montage, een gerenommeerd montagebedrijf wat inmiddels niet meer bestaat. In maart 2006 besluit hij voor zichzelf te beginnen onder de noemer Booi Montage Klussenbedrijf. In 2013 koppelt hij de montage los van het klusbedrijf en is Booi Montage BV geboren. Booi Montage voert sinds jaar en dag diverse montagewerkzaamheden uit. Dat blijkt een succesvolle formule: jaarlijks krijgt Booi Montage zo’n 40 opdrachten binnen.

Een nieuwe ambitie

Het overwegende succes in de montage leidt nu tot een nieuwe ambitie, namelijk het bedienen van de particuliere markt. “Het afgelopen jaar kwam ik in contact met Marcel Conradie, van Gevel & Huis. Ik kocht daar regelmatig kozijnen. Omdat Marcel vooral gericht is op verkoop, vroeg hij of ik zijn zaak niet over wilde nemen. Dat heb ik gedaan en van daaruit is Booi Gevel & Huis ontstaan. Marcel kan zich nu volledig focussen op verkoop en ik zal het montagegedeelte op mij nemen.”

Op het moment is Booi Gevel & Huis veel actief bij Marum en Roden in de omgeving. “Maar we willen graag onze naam meer vestigen in Friesland. We opereren namelijk vanuit Drachten”, legt Booi uit.

De klant is koning

Booi Gevel & Huis is een veelzijdig bedrijf en staat voor iedereen klaar, zowel voor klanten met een groot als een klein budget. “De klant staat bij ons centraal en alles kan. Denk aan: kozijnen, deuren, schuifpuien, terrasoverkappingen, gevelbekleding en zonwering. We werken met hoogwaardige producten en werken hard om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Overal is natuurlijk wel eens een keer wat, maar we denken altijd in oplossingen. Of het nou gaat om kunststof of aluminium, we kunnen met alles werken.” 

“Ik hou van contact met mensen en om mooie producten af te leveren.”

Mooie producten afleveren 

De particuliere markt is voor Booi een mooie nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar hij met veel plezier naar uitkijkt. “Ik hou van contact met mensen en om mooie producten af te leveren. Neem bijvoorbeeld een aluminium of kunststof kozijn. Een nieuw kunststof kozijn is echt een verduurzaming van je woning. Mensen zien en merken direct resultaat van het product wat je monteert en dat geeft veel voldoening. Een ander bijkomend voordeel, is dat kunststof kozijnen minder inbraakgevoelig zijn dan houten kozijnen.” 

Een goede en eerlijke prijs

Bij Booi wordt altijd een goede en eerlijke prijs gehanteerd. “Doordat we onze producten in het buitenland bestellen, zijn we goedkoper dan concurrenten die de producten zelf in Nederland produceren. Het scheelt de klanten aanzienlijk in de prijs, terwijl de uitwerking niet minder is. Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden.” 

Werken bij Booi Gevel & Huis

Heb jij ervaring in de montage en lijkt het jou leuk om te werken bij Booi Gevel & Huis, bezoek dan gerust eens de website of stuur een bericht. “We zijn altijd op zoek naar nieuwe monteurs, mede doordat we graag bekendheid in de regio willen genereren. Heb jij ervaring en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan kun je mij een bericht sturen via: info@booigevelenhuis.nl.” 

Booi Gevel & Huis
Klokhuislaan 16
9201 JE Drachten

Offerte aanvraag: verkoop@booigevelenhuis.nl

Info@booigevelenhuis.nl

www.gevelenhuis.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetstezwaag: speciale rondleidingen Recreatie & Ontspanning 7 uur geleden
Afbeelding
Arriva verbindt zich opnieuw aan Tall Ships Races Harlingen Evenement 21 uur geleden
Afbeelding
BoekStartdag voor baby’s en peuters in Bibliotheek Drachten Educatie 22 mei, 15:00
Afbeelding
Mensen zijn bewuster gaan kijken naar de uitvaart Zakelijk 22 mei, 12:00
Afbeelding
Samen lezen tijdens de Samenleessessies in Bibliotheek Drachten Educatie 22 mei, 08:00
Afbeelding
Elske DeWall is weer helemaal terug: “ik was mezelf aan het verstoppen” Persoonlijke verhalen 21 mei, 18:00
Afbeelding
“Sport speelt een grote rol in de ontwikkeling van kinderen”: VSO Talryk doet mee aan Bijzondere Zaalvoetbaltoernooi Sport 21 mei, 14:30