Ekowax Cleaning Products
Ekowax Cleaning Products Foto: Eigen foto

Ekowax naar nieuwe locatie in Donkerbroek

Bedrijf in beeld

Begin dit jaar is het bedrijf Ekowax Cleaning Products verhuisd van de oude melkfabriek in Donkerbroek naar een nieuwe locatie op het terrein van Vogelzang Tentverhuur. Hier is een mooie bedrijfsruimte gecreëerd met een sfeervol ingerichte kleine showroom en ontvangstruimte. De nieuwe ruimte biedt ook gelijk mogelijkheden om ter plekke campers en caravans te poetsen. 

De invloed van de coronamaatregelen op het bedrijf

De coronamaatregelen hebben behoorlijk invloed gehad op het bedrijf. Waar verkoop eerst voornamelijk werd gedaan op evenementen en beurzen is er sindsdien een enorme omslag gemaakt naar online verkoop via de eigen webshop. Daarnaast komt gelukkig de verkoop via de ruim 30 Ekowax dealers weer op gang. Ook het aantal verkoopadressen neemt aardig toe, zo zijn er alleen dit jaar al acht nieuwe bij gekomen.

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld krijgt men weer zin om erop uit te trekken. Als dit met de camper of caravan is, dan wil men het liefst met een schoon gepoetste camper of caravan op pad. Dat dit veel mooier, gemakkelijker en veiliger kan zonder het gebruik van (veel) water en chemische was- en poetsmiddelen is bij veel mensen nog redelijk onbekend. 

Ekowax Wassen Zonder Water

Eigenaar Sjirk Schepers vertelt hierover het volgende: ‘Ons voornaamste en bekendste product is het Ekowax Wassen Zonder Water. Het is verreweg de mooiste reinigingsmethode die ik ken. Je combineert wassen en wax in één keer, krasvrij, duurzaam, supersnel en geschikt voor iedere niet poreuze ondergrond. De spray is op basis van nano-technologie en is direct op een vuile ondergrond toepasbaar. Het vuil wordt namelijk losgeweekt en ingekapseld en kan zo veilig en krasvrij met een microvezeldoek verwijderd worden. Met een tweede microvezeldoek wrijf je het oppervlak even na en op deze manier wordt de camper of caravan glanzend schoon en is ook nog eens voor maanden water- en vuilafstotend door de waslaag die achterblijft. Tevens krijg je geen vlekken of strepen zoals met water. Veel reinigingsproducten maken wel schoon, maar laten vaak een schrale ondergrond achter waardoor de vervuiling juist versnelt en bij campers, caravans en boten mede de oorzaak is van verkrijting. Het product Ekowax Wassen Zonder Water is overigens heel breed toepasbaar. Zo wordt het naast campers en caravans veelvuldig gebruikt voor o.a .auto’s, motoren, boten, vrachtwagens, tuinmachines, gebouwen en zelfs computers, beeldschermen en koffieautomaten.’

Online demonstratie

Wat betreft de toepassing voor campers en hoe dat in z’n werk gaat kunt u nu heel mooi online bekijken op het YouTube kanaal “CamperTV”. Enkele weken geleden zijn er opnames gemaakt door CamperTV bij ons op locatie in Donkerbroek welke te zien op het gelijknamige Youtube kanaal. 

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan op CamperTV, ga rechtstreeks naar de website www.ekowax.nl, bezoek onze Facebookpagina Ekowax of neem telefonisch op 06-82232347 contact op met Ekowax voor meer informatie.

Het bezoekadres is Ekowax Cleaning Products, Oude Tramweg 2, Donkerbroek 
Geopend op afspraak.

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 6 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Evenement 14 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 16 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Afbeelding
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Evenement 22 apr, 12:00
Afbeelding
Geen punten voor ONT in Ryptsjerk Sport 22 apr, 10:00