Schildersbedrijf Gebroerders Bolwijn
Schildersbedrijf Gebroerders Bolwijn

De winterschilder gaat weer aan de slag

Bedrijf in beeld

DRACHTEN - Het gure weer van de herfst staat weer voor de deur. Voor schilders betekende dat vaak einde seizoen, maar sinds 2008 heeft de branche hier iets op gevonden: De winterschilder®. Voor een gereduceerd tarief gaan schilders dan aan het werk. Veelal binnen, maar tegenwoordig kan ook veel buitenwerk nog doorgang vinden. Zo blijven schilders ook in de winter aan het werk en kan de klant goedkoper een professioneel schildersbedrijf in de arm nemen. Ook Schildersbedrijf Gebroeders Bolwijn doet dit jaar weer winterschilderwerk. 

De winterschilder is een aantal jaren geleden in het leven geroepen door de schildersbranche om het werk van de schilder in de winter wat extra aandacht te geven. De actie loopt meestal vanaf eind november tot eind maart. De schilders doen voor een gereduceerd tarief binnen hun werk. Met een aantrekkelijke korting komen ze uw kozijnen binnen van een nieuw kleurtje of uw wanden van een nieuw behangetje voorzien. Schildersbedrijf Gebroeders Bolwijn uit Drachten doen al jaren mee met de actie. Bert-Jan Bolwijn: “In de winterperiode hadden we vaak wat minder klussen. Door deze actie kunnen we doorgaan met onze werkzaamheden, en het is aantrekkelijk voor de portemonnee van onze klanten. Een win/win situatie.”

Schildersbedrijf Gebroeders Bolwijn is lid van OnderhoudNL, waardoor hun klanten verzekerd zijn van ruime service en garantie. Daarnaast hecht het schildersbedrijf uit Drachten veel waarde aan “duidelijkheid vooraf”. Bert-Jan: “We vinden het belangrijk dat onze klanten voor we beginnen een goede inschatting kunnen maken van de kosten en de lengte van de klus. Klanten willen weten waar ze aan toe zijn. Daarom nemen we zoveel mogelijk informatie al op in onze offerte. We willen onze klanten niet verrassen met een hoge rekening of een klus die langer duurt.”  Daarnaast zijn de schilders erg flexibel. Op het laatste moment toch een ander kleurtje op de muur is geen probleem, of toch een mooi behang: de Gebroeders Bolwijn zorgen dat het in orde komt. 

Bij Schildersbedrijf Gebroeders Bolwijn maken ze gratis en vrijblijvend een duidelijke en overzichtelijke offerte. Ze komen graag even langs om een werkopname te maken, of kijken met u mee naar de tekeningen van uw nieuwbouwwoning. Zodra er een akkoord is gaan ze het werk inplannen. Voor het buitenwerk beginnen ze volgend voorjaar weer, voor de Winterschilder®-actie hebben ze nog diverse plekken vrij voor februari en maart. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Schildersbedrijf Gebroeders Bolwijn
www.gebroedersbolwijn.nl
06 4602 7762

Afbeelding
ALDI Drachten tijdelijk dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 24 minuten geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 16 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 18 uur geleden
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen gisteren
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00