Afbeelding

Bij Peter Jutte vindt u alles wat u nodig hebt voor grondverzet

Bedrijf in beeld

Bij Peter Jutte verhuur en grondwerken in Drachten hebben ze alles om u te helpen bij uw bouwproject. Bent u bezig met een klus, als particulier of als aannemer, en bent u op zoek naar materiaal die u zelf niet bezit? Dan biedt Peter Jutte de oplossing! Of u nu een hoogwerker of elektrisch gereedschap zoekt, ze helpen u graag. 

Peter Jutte verhuur en grondwerken verhuurt alles wat je maar nodig kan hebben bij grondverzet, bijvoorbeeld bij het aanleggen van een mooie tuin. Ze verhuren grote machines voor het zware werk, zoals minikranen, aanhangers en hoogwerkers. Voor kleiner gereedschap kunt u ook bij ze terecht, zo kunt u ook lucht- en elektrische gereedschappen bij hen huren. Natuurlijk kunt u voor veel meer materieel terecht in Drachten, zoals aanhangers, trilplaten, bestratingsmateriaal, tuinmachines, rioolontstoppers en reinigingsmateriaal. 

Zelfs in de winter zijn er nog genoeg mensen aan het bouwen. Het is dan belangrijk dat u goed bent voorbereid op winterse omstandigheden. Een kachel maakt uw werk veel draaglijker en nu het steeds eerder donker is kan mobiele verlichting ervoor zorgen dat u langer kunt doorwerken en dus eerder uw klus af heeft. Deze apparatuur is allemaal te huren bij Peter Jutte verhuur en grondwerken. 

Betere prijzen gaat u niet vinden

In heel Friesland is Peter Jutte verhuur en grondwerken een begrip. Ze staan bekend om hun goede en persoonlijke service. De werknemers van Peter Jutte staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw klus. U wordt altijd op een professionele en vriendelijke manier te woord gestaan en de collega’s van Peter Jutte gaan snel aan de slag met uw wensen, zodat uw project niet stil komt te liggen. Naast de uitstekende service zijn de klanten ook erg te spreken over de prijzen van de verhuur. Betere prijzen gaat u niet vinden in de buurt!

De flexibele werkhouding bij Peter Jutte verhuur en grondwerken zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de voortgang van uw werk als u materieel mist. Een telefoontje is genoeg om te informeren of uw materieel aanwezig is. In vele gevallen is dit zo en kunt u langskomen om het materieel op te halen. Natuurlijk is het ook mogelijk om het materiaal dat u wilt te laten bezorgen bij u, zodat u verder kan gaan met uw werk en hierdoor ervaart u bijna geen oponthoud. Mocht uw gehuurde machine of gereedschap niet naar behoren werken, dan komt er gelijk iemand om de machine in te ruilen. U hoeft niet bang te zijn dat uw project stil komt te liggen. 

Professioneel en persoonlijk advies

Heeft u een klus, maar weet u niet zo goed hoe u dat aanpakt? Weet u niet zo goed welke machine het beste is voor wat er moet gebeuren of twijfelt u tussen een aantal? Bij Peter Jutte verhuur en grondwerken helpen ze u graag! De medewerkers bezitten over uitgebreide vakkennis en denken graag met u mee. 

Bij Peter Jutte verhuur en grondwerken kunt u niet alleen terecht voor het verhuur van grondwerk, maar ook voor de aanschaf van PVC bent u op de goede plek. In de webshop www.depvcwinkel.nl kunt u online de benodigde PVC aanschaffen. Uw aankopen kunnen bij u worden afgeleverd, maar u kunt ze ook ophalen bij Peter Jutte verhuur. Handig als u toch langs moet om materiaal voor de klus te huren. 

Peter Jutte verhuur en grondwerken is de plek waar je naartoe kan voor al uw materieel. Op de website www.peterjutte.nl kunt u een overzicht zien wat Peter Jutte verhuurd en wat voor diensten ze nog meer leveren, of kom langs in de winkel. Het vriendelijke personeel staat graag voor u klaar met professioneel advies en een lekker kopje koffie.

Peter Jutte minikraanverhuur en grondwerken Het Helmhout 35, 9206 AZ, Drachten
Telefoonnummer: 06 5100 9472 / 06 3621 7071
E-mail:verkoop@peterjutte.nl
Website: www.peterjutte.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetstezwaag: speciale rondleidingen Recreatie & Ontspanning 5 uur geleden
Afbeelding
Arriva verbindt zich opnieuw aan Tall Ships Races Harlingen Evenement 19 uur geleden
Afbeelding
BoekStartdag voor baby’s en peuters in Bibliotheek Drachten Educatie gisteren
Afbeelding
Mensen zijn bewuster gaan kijken naar de uitvaart Zakelijk 22 mei, 12:00
Afbeelding
Samen lezen tijdens de Samenleessessies in Bibliotheek Drachten Educatie 22 mei, 08:00
Afbeelding
Elske DeWall is weer helemaal terug: “ik was mezelf aan het verstoppen” Persoonlijke verhalen 21 mei, 18:00
Afbeelding
“Sport speelt een grote rol in de ontwikkeling van kinderen”: VSO Talryk doet mee aan Bijzondere Zaalvoetbaltoernooi Sport 21 mei, 14:30