Afbeelding

Beuker Kunststoffen nu ook in Drachten

Bedrijf in beeld

DRACHTEN - Beuker Kunststoffen heeft al meer dan veertig jaar ervaring in pasklare oplossingen op het gebied van kunststof leidingsystemen en om ook hun klanten in het Noorden van het land beter te kunnen bijstaan is er een vestiging geopend in Drachten. Aan de Tussendiepen 60 kun je nu terecht voor kunststofleidingsystemen, voor zowel binnen- als buitenriolering, hemelwaterafvoer of afvoerputten. Ze stellen zich graag voor!

Wie zijn wij?

Wij willen ons graag even aan je voorstellen. Wij zijn Beuker Kunststoffen en leveren al meer dan veertig jaar maatwerk in pasklare oplossingen op het gebied van kunststof leidingsystemen voor riool-, water-, gas-, infiltratie- en drainagestelsels. Bij onze vestigingen in Zaandam, Opmeer, Heerlen en onze vestiging in Drachten zijn wij je graag van dienst.

 Beuker Kunststoffen is jouw partner in passende oplossingen!

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij zijn gespecialiseerd in kunststofleidingsystemen van duurzame materialen zoals polyetheen (PE) en polypropeen (PP), ook voeren we een uitgebreid programma aan PVC-leidingsystemen en de bijbehorende hulpstukken voor binnen- en buitenriolering.

Wij leveren een compleet programma kunststofbuizen en -hulpstukken voor jou als installateur, aannemer of hovenier en particulieren. Of het nu gaat om binnen- of buitenriolering, hemelwaterafvoer of afvoerputten, wij hebben het voor je in huis. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Ook bij jou in de buurt

Bij Beuker Kunststoffen staat de klant nog steeds centraal. Wij willen dan ook graag dicht bij onze klanten zijn zodat wij ze zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom hebben we voor onze klanten uit het Noorden in het mooie Friesland een vestiging geopend op Tussendiepen 60 in Drachten. Telefoon 050-5472180

Afbeelding
Afbeelding
ALDI Drachten vanaf 15 april dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 4 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 6 uur geleden
Mirjam, Klaske en Tineke vertellen trots over de stappen die de praktijk heeft gezet.
Verloskundigenpraktijk Wolkom: "Voor elke ouder en iedere baby een kansrijke start" Gezondheid 6 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 18 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 20 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 23 uur geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00