Afbeelding

Houthandel Martin Robben sterk in tuinhout

Bedrijf in beeld

OLDEBERKOOP - Houthandel Martin Robben in Oldeberkoop is een bedrijf dat hout en bouwmaterialen levert aan vele soorten klussers. Wilt u een schutting of een tuinhuis bouwen, dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Maar ook voor binnenklussen, zoals isolatie-, gips- en houten vloeren zult u hier vinden wat u nodig hebt.

Vooral in de zomermaanden wordt er heel veel gedaan op het gebied van tuinmateriaal. De trend dit jaar zijn zeer zeker de Douglas Overkapping. “Wij hebben een prachtig showmodel overkapping met glazen schuifdeuren waar we onze klanten over kunnen adviseren” zegt Martin, eigenaar van Houthandel Martin Robben. Ook zijn we dealer van Hillhout en Tuindeco waar er luxe catalogussen voor de klanten gratis voor klaar liggen. Hierin kunt u alles vinden over Hout-Beton schuttingen maar ook diverse mooie blokhutten.”

Veel kunnen ze bij Houthandel Martin Robben uit voorraad leveren. U kunt ook heel eenvoudig in de webshop uw materialen bestellen en laten bezorgen. Wilt u liever persoonlijk advies en een gratis offerte? Kom langs! Ze zijn de hele zomer open, dus ook in de bouwvak!

www.houthandelmartinrobben.nl

Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetstezwaag: speciale rondleidingen Recreatie & Ontspanning 6 uur geleden
Afbeelding
Arriva verbindt zich opnieuw aan Tall Ships Races Harlingen Evenement 20 uur geleden
Afbeelding
BoekStartdag voor baby’s en peuters in Bibliotheek Drachten Educatie gisteren
Afbeelding
Mensen zijn bewuster gaan kijken naar de uitvaart Zakelijk 22 mei, 12:00
Afbeelding
Samen lezen tijdens de Samenleessessies in Bibliotheek Drachten Educatie 22 mei, 08:00
Afbeelding
Elske DeWall is weer helemaal terug: “ik was mezelf aan het verstoppen” Persoonlijke verhalen 21 mei, 18:00
Afbeelding
“Sport speelt een grote rol in de ontwikkeling van kinderen”: VSO Talryk doet mee aan Bijzondere Zaalvoetbaltoernooi Sport 21 mei, 14:30