Afbeelding

De Gebroeders Bolwijn; schilders met oog voor milieu

Bedrijf in beeld

Als het gaat over duurzaamheid denken mensen al snel aan bedrijven die gevels isoleren, of zonnepanelen en warmtepompen plaatsen. Een schildersbedrijf zal niet gauw als eerste genoemd worden. Dat is best bijzonder, aangezien juist schildersbedrijven hier heel erg mee bezig zijn. Zo ook bij de Gebroeders Bolwijn, een jong allround schildersbedrijf gevestigd in Drachten. 

Logischerwijs behoud je het houtwerk van een woning door degelijk schilderwerk. Goed onderhoud van houtwerk, zoals kozijnen of de boeidelen rond de dakgoot, zorgt er immers voor dat je die niet onnodig hoeft te vervangen. Een goed schildersbedrijf heeft daarnaast oog voor energieverlies in uw woning. Slechte kitnaden en enkel glas, of slecht isolerend dubbelglas, spotten zij gelijk met hun getrainde ogen. 

Bij de Gebroeders Bolwijn hebben ze van duurzame werkwijzen en producten bijna hun hobby gemaakt. Een goed voorbeeld van zo’n product is de Boonstoppel Garantietex die ze gebruiken om wanden te sauzen. Dit is een saus op waterbasis en deze dekt, in tegenstelling tot veel andere sausen, daadwerkelijk in 1 keer bij lichte kleuren. Milieuvriendelijk én voordelig. Of het renovliesbehang wat veel gebruikt wordt in nieuwbouwwoningen. Dat heeft het Oeko-tex label, het hoogste milieu certificaat voor dit type behang. Dit behang wordt uit Duitsland gehaald en is in kwaliteit ongeëvenaard.

Naast hun scherpe oog voor milieu-oplossingen zijn de mannen van de Gebroeders Bolwijn allemaal geschoold, gecertificeerd en ervaren in wat ze doen. Ze werken in teams (nu maximaal twee schilders) waardoor het werk sneller klaar is. De broers letten naast de inhoud ook op het werkproces. Van eerste tot laatste contactmoment en de service die volgt moet alles kloppen. Daarnaast krijgen klanten keiharde onderhoudsgarantie van de brancheorganisatie OnderHoudNL. En daarbij vinden ze hun vak gewoon superleuk, en doen het werk vooral met plezier en vaak ook een gezonde dosis humor. Prettig en goed werk, daar staan ze voor.

Benieuwd geworden naar het werk van de Gebroeders Bolwijn en hun team? Ga naar www.gebroedersbolwijn.nl voor meer informatie.

Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetstezwaag: speciale rondleidingen Recreatie & Ontspanning 6 uur geleden
Afbeelding
Arriva verbindt zich opnieuw aan Tall Ships Races Harlingen Evenement 20 uur geleden
Afbeelding
BoekStartdag voor baby’s en peuters in Bibliotheek Drachten Educatie gisteren
Afbeelding
Mensen zijn bewuster gaan kijken naar de uitvaart Zakelijk 22 mei, 12:00
Afbeelding
Samen lezen tijdens de Samenleessessies in Bibliotheek Drachten Educatie 22 mei, 08:00
Afbeelding
Elske DeWall is weer helemaal terug: “ik was mezelf aan het verstoppen” Persoonlijke verhalen 21 mei, 18:00
Afbeelding
“Sport speelt een grote rol in de ontwikkeling van kinderen”: VSO Talryk doet mee aan Bijzondere Zaalvoetbaltoernooi Sport 21 mei, 14:30