Afbeelding

Babyhuis Wierdsma is goed bezig voor de komende generaties!

Bedrijf in beeld

SNEEK - Naast de Corona crisis, welke momenteel het nieuws beheerst, kunnen we ook niet om de milieu problematiek heen. U zult het vast meegekregen hebben, steeds meer mensen zijn op zoek naar duurzame oplossingen voor hun huis of voor hun bedrijf. Ook Babyhuis Wierdsma ging aan de slag met duurzaamheid, en met succes. Met betere isolatie, vervanging van CV ketel door een HR uitvoering en het aanbrengen van LED-verlichting dragen ze een steentje bij. Met deze maatregelen wisten ze het energielabel A te verkrijgen, best wel een prestatie voor winkelpanden. 

Als zelfstandige ondernemer wil Babyhuis Wierdsma uiteraard ook zijn steentje bijdragen.
Met het streven naar lagere CO2 uitstoot in de afgelopen jaren heeft het Babyhuis reeds een aantal stappen gezet om zijn energieverbruik te reduceren. Hiermee ook denkend aan de toekomstige generaties.

Ditmer Wierdsma, mede-eigenaar van Babyhuis Wierdsma vertelt: “In de afgelopen jaren hebben we kritisch gekeken naar isolatie van ons pand en hebben we de verouderde CV ketels vervangen door de nieuwste HR modellen.” Ze hebben de afgelopen jaren dus al de nodige stappen gezet en het pand onder handen genomen voor wat betreft isolatie en beperking energieverbruik. De laatste grote stap was de vervanging van de 175 stuks verlichting-armaturen door LED uitvoeringen. Hiermee moet een stroombesparing van 50% gerealiseerd worden. 

Naast dat de winkel helemaal voor groen gaat zijn er in de zaak natuurlijk ook oplossingen te vinden voor duurzame ouders die ook aan de toekomst denken. Denk hierbij aan babykleding van ECO-katoen. “Dit is katoen dat wordt geproduceerd op een milieuvriendelijke en waterbesparende manier,” legt Wierdsma uit, “We zien ook steeds meer babybenodigdheden waar katoen wordt gemixt met bamboe.
Daarnaast is er natuurlijk ook ecologisch verantwoord speelgoed, gemaakt van gerecycelde grondstoffen en bamboe ipv kunststof.” Ook bij b.v. kinderwagens wordt meer en meer op een verantwoorde wijze gemaakt. Zo staan er bijvoorbeeld wagens waarvan de stoffen  gemaakt zijn van gerecycelde PET flessen en is er een leverancier die voor elke verkochte kinderwagen een boom plant!

Tevens is Babyhuis Wierdsma bezig met een vernieuwing van de huisstijl en alles in een mooi, fris jasje te steken. Dit ter voor-bereiding op hun 60-jarige bestaan in 2021. U kunt de nieuwe huisstijl straks terug vinden in onder andere nieuwe gevelreclame, vernieuwde cadeaubonnen, cadeautasjes en milieubewuste papieren cadeautassen. 

Al met al mooie stappen naar de toekomst van Babyhuis Wierdsma! 

Babyhuis Wierdsma VOF | Normandiaplein 5 | 8603 CS Sneek | Telefoon 0515 – 430 860 |Email info@babyhuis.nl
Internet
www.babyhuis.nl

Afbeelding
Afbeelding
Aanbiedingsdocument Friese IJsselmeerkust aangeboden aan mienskip Samenleving 38 minuten geleden
Afbeelding
CityProms 2022 trekt 16.500 bezoekers Evenement 2 uur geleden
Afbeelding
Over Studio LOcK, chocolade en je eigen dreamteam bouwen Persoonlijke verhalen 5 uur geleden
Afbeelding
Jonge kinderen: een leuke tijd en kan ook ontzettend druk en vermoeiend zijn! Gezondheid 8 uur geleden
Afbeelding
Tall Ships Races Harlingen presenteert programma Evenement 10 uur geleden
Afbeelding
Staf hoopt volgend seizoen op een stabiele selectie Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Veteranencafé belangrijk maar vooral ook gezellig Samenleving 27 jun, 18:00
Afbeelding
Beeldregistratie bij ‘nummer met mooi ritme’ over Surhuisterveen Evenement 27 jun, 15:00