Afbeelding

Poelman Bestratingen maakt uw tuin weer klaar voor de zomer

Bedrijf in beeld

DRACHTEN - Het is eindelijk voorjaar en de dagen dat we weer in de tuin kunnen genieten van het mooie weer komen eraan. Kijk eens uit het raam, is uw tuin al klaar voor de zomer? Poelman Bestratingen helpt u graag een handje. Van nieuwe graszoden tot de bouw van een prachtige overkapping, ze regelen alles voor uw
tuin.

De deuren van de showtuin van Poelman bestratingen aan de Molenweg 10 te Surhuisterveen staan het hele jaar open, maar nu het voorjaar is wordt het steeds drukker. In de showtuin, waarvan een deel overdekt is, ziet u het grote assortiment van Poelman. Hier vindt u diverse soorten, kleuren en materialen aan sierbestrating én alles op het gebied van tuin. U kan makkelijk iets uitkiezen, de meeste producten zijn op voorraad en anders bestelt Poelman Bestratingen het graag.  Gaat u het zelf aanleggen of laat u de aanleg over aan de groene vingers van Ritske Koelman of zijn collega’s? De keuze is aan u!

Na het bespreken van uw wensen en een bezoek aan uw tuin maken ze vrijblijvend een offerte op. Dat is wel zo duidelijk en transparant. Ritske en de andere vakmannen van Poelman Bestratingen zijn alleskunners. Ze draaien hun handen niet om voor het aanleggen van bestrating of graszoden, maar zijn ook zeer kundig in het bouwen van overkappingen. 

Overkappingen zie je als bosjes uit de grond schieten de afgelopen jaren. Een klein huisje wat je beschermd tegen felle zon of harde voorjaarsregen. Een mooie loungebank, een klein keukentje, glas wijn of bier in uw hand. Kijkt u al uit naar een hele zomer lang in de buitenlucht zitten?  

Naast overkappingen werkt Ritske ook steeds vaker met keramische tegels. Deze tegels beschadigen minder snel, verkleuren minder en met voegwortel groeit er ook geen onkruid tussen de naden. Ideaal voor mensen die een mooie tuin willen, maar niet elke week op de knieën onkruid willen wieden. De betonschutting is ook erg in trek is en deze hebben ze dan in meerdere varianten. Natuurlijk kan Ritske en zijn vakmannen deze ook plaatsen. 

Komt u ook eens langs om de mogelijkheden te bespreken? Op de website van Poelman Bestratingen kunt u het werk van Ritske ook bekijken en alvast materiaal bestellen. Op donderdag en vrijdag is de showtime ook in de avond open. 

Molenweg 10 | 9231 HS Surhuisterveen | www.poelmanbestratingen.nl

Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetstezwaag: speciale rondleidingen Recreatie & Ontspanning 7 uur geleden
Afbeelding
Arriva verbindt zich opnieuw aan Tall Ships Races Harlingen Evenement 21 uur geleden
Afbeelding
BoekStartdag voor baby’s en peuters in Bibliotheek Drachten Educatie 22 mei, 15:00
Afbeelding
Mensen zijn bewuster gaan kijken naar de uitvaart Zakelijk 22 mei, 12:00
Afbeelding
Samen lezen tijdens de Samenleessessies in Bibliotheek Drachten Educatie 22 mei, 08:00
Afbeelding
Elske DeWall is weer helemaal terug: “ik was mezelf aan het verstoppen” Persoonlijke verhalen 21 mei, 18:00
Afbeelding
“Sport speelt een grote rol in de ontwikkeling van kinderen”: VSO Talryk doet mee aan Bijzondere Zaalvoetbaltoernooi Sport 21 mei, 14:30