Het team van Albert Heijn De Marke
Het team van Albert Heijn De Marke Foto: Albert Heijn De Marke

Albert Heijn De Marke even dicht voor verbouwing

Algemeen

Drachten - De Albert Heijn aan De Marke, vlak bij het Raadhuisplein, sluit zaterdag 2 maart om 18:00 uur tijdelijk de deuren. Daarna start een flinke verbouwing. De winkel gaat volledig op de schop om zo straks een groter versassortiment te kunnen bieden. 

“Maandag 18 maart gaan we om 13:00 uur weer open”, zegt supermarktmanager Marcel Fokkens. “Ook namens de medewerkers nodig ik alle klanten uit om samen met ons de feestelijke opening te vieren.”

De vernieuwde winkel krijgt een moderne inrichting en wordt overzichtelijk ingedeeld. Klanten kunnen er dan snel en gemakkelijk boodschappen doen. Tijdens de verbouwingsperiode ben je welkom bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Middelwijk 31 en Kiryat Onoplein 87.

Meer vers

De winkel gaat een grotere keuze uit vers bieden. Je vindt er meer van alles, van bloemkool en avocado tot verspakketten en maaltijden. Ook het aanbod voor ontbijt, lunch en borrel wordt uitgebreid. Iedereen die onderweg is of tijdens werk of studie tussendoor even wat wil halen, kan na de verbouwing uitstekend terecht bij Albert Heijn De Marke. Er komt een speciaal assortiment to go dat uit koffie, broodjes, snacks en sappen bestaat.

Al 64 jaar in Drachten 

Sinds 2014 zit de Albert Heijn aan De Marke en daarvoor zo’n 45 jaar aan het Raadhuisplein. De historie gaat nog verder terug. Op 13 oktober 1960 ging namelijk de eerste Albert Heijn in het centrum van Drachten open, aan de Zuiderbuurt. Bij de opening was het toen erg druk. “Wij hopen natuurlijk dat er net zo’n grote belangstelling is op maandag 18 maart, als onze winkel opent. Kom langs, iedereen is van harte welkom”, aldus de supermarktmanager.


Albert Heijn Drachten De Marke, toen nog aan het Raadhuisplein. - Stichting Albert Heijn Erfgoed

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 10 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Evenement 18 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 20 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Afbeelding
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Evenement 22 apr, 12:00
Afbeelding
Geen punten voor ONT in Ryptsjerk Sport 22 apr, 10:00