Afbeelding

Theatervoorstelling

Sport

DRACHTEN - Kinderen presteren bij de sportclub en op school het beste als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als trainer, coach, vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op vrijdag 15 maart 2024 in Drachten te zien is.

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Sportbedrijf Drachten haalt de voorstelling i.s.m. Team FRL Opsterland naar de Lawei in Drachten voor alle trainers, coaches, vrijwilligers en ouders die betrokken zijn bij een sportvereniging in Smallingerland of Opsterland.

“Met deze leuke theatervoorstelling over betere prestaties, minder incidenten en minder kinderen die afhaken in de sport, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie), willen we bijdragen aan een positieve en veilige sportcultuur bij de verenigingen in onze gemeente en tegelijkertijd alle vrijwilligers die zich inzetten voor een vereniging een mooie avond aanbieden”, legt Buurtsportcoach Brenda Jager van Sportbedrijf Drachten uit.

Doordat de organisatie mede mogelijk gemaakt wordt door Sportakkoord Smallingerland, NOC-NSF en de gemeentes Smallingerland en Opsterland, kunnen vrijwilligers, maar ook iedereen die kinderen begeleidt, bijvoorbeeld op school, gratis een kaartje bestellen. Ben je ouder/verzorger van één of meerdere kinderen? Voel je dan ook vrij om te komen.

Kijk voor meer informatie op www.positiefcoachen.nl/drachten. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen!

Afbeelding
Column Désirée van Dijk-Attema: Nat en nog meer onzekerheid Column 7 uur geleden
Afbeelding
Beetje noorderlicht voor ONT na winst op Opende Sport 13 uur geleden
Vanaf mei gaat Oink! verder onder de vlag van Kinderwoud.
Oink! peuteropvang wordt onderdeel van Kinderwoud Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
SC Cambuur neemt in stijl afscheid van het Cambuurplein Sport 15 uur geleden
Nordic Walking is een ontzettend goede sport voor mensen met de ziekte van Parkinson.
Stichting Parkinson in Beweging stopt Sport 12 mei, 12:00
Afbeelding
'KV Drachten is een vereniging voor iedereen' Sport 12 mei, 10:00
Afbeelding
De kracht van bewustwording Gezondheid 11 mei, 12:00
Marjolein en haar dochter Cheyenne.
'Blijf niet wachten, je moet nu doen watbelangrijk voor je is, je leeft nu!' Persoonlijke verhalen 11 mei, 10:00